BTC USD 50,946.0 Gold USD 1,783.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

aper kena ngan laki ni

nofa

Active+ Member
Messages
2,727
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
Pemuda terkilan diketepikan rakan selepas berbaik dengan isteri

SAYA seorang lelaki berusia 24 tahun dan pernah berdepan tekanan perasaan akibat satu peristiwa. Saya pernah mempunyai seorang teman yang agak rapat, biarpun sama jantina dengan saya. Hubungan kami hampir seperti adik-beradik dan akrab mungkin kerana saya anak yatim piatu dan amat memerlukan kasih sayang. Namun, baru-baru ini dia berterus-terang sudah berkahwin dan mempunyai dua cahaya mata dan perkahwinannya dilanda masalah. Saya cuba membantu. Tetapi apa yang mengguris perasaan, selepas masalahnya selesai, dia tidak hiraukan saya dan menuduh saya menyibuk pula. Saya sayangkannya tetapi atas dasar sahabat dan tidak lebih daripada itu. Saya cuma ingin tahu apakah status diri ini dalam hidupnya?


kalau perempuan aku blh terima la ni lelaki touching sangat....

org ni mcm2 perangai:)
 
Last edited:
Sponsored Post

ceria28

Legendary Member
Messages
11,902
Joined
Mar 13, 2007
Messages
11,902
Reaction score
109
Points
123
Relaks laaa bro. Jgn diikutkan perasaan sangat. Kita berkawan dan membantu biar ikhlas. Saya rasa itu hanya buat sementara saja. Almaklum org dah berumahtangga dan ada anak mungkin sibuk sikit utk melayan keluarga tu. Beri masa sedikit pada dia nanti lama kelamaan dia akan berhubung balik dgn awak. Yg penting doakan dia semoga bahagia, selamat, ceria dan murah rezeki.
 

nofa

Active+ Member
Messages
2,727
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
boleh... boleh.. boleh
 

fazarudin

Legendary Member
Messages
10,989
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,989
Reaction score
258
Points
136
Pemuda terkilan diketepikan rakan selepas berbaik dengan isteri

SAYA seorang lelaki berusia 24 tahun dan pernah berdepan tekanan perasaan akibat satu peristiwa. Saya pernah mempunyai seorang teman yang agak rapat, biarpun sama jantina dengan saya. Hubungan kami hampir seperti adik-beradik dan akrab mungkin kerana saya anak yatim piatu dan amat memerlukan kasih sayang. Namun, baru-baru ini dia berterus-terang sudah berkahwin dan mempunyai dua cahaya mata dan perkahwinannya dilanda masalah. Saya cuba membantu. Tetapi apa yang mengguris perasaan, selepas masalahnya selesai, dia tidak hiraukan saya dan menuduh saya menyibuk pula. Saya sayangkannya tetapi atas dasar sahabat dan tidak lebih daripada itu. Saya cuma ingin tahu apakah status diri ini dalam hidupnya?


kalau perempuan aku blh terima la ni laki touching sangat....

org ni mcm2 perangai:)



mungkin die confuse apesal selepas die tolong kwn die , kwn die dah x hiraukan die..

ni jawapan prof john labu ,

oit mangkuk ..dah die ade bini...mestilah dok melekat kat rumah.. yang ko nak feeling sedih2 rase mcm bini tua diabaikan oleh laki banyak bini tu kenape ?.. why ? why ? why ?

ko kan lelaki .. kawan tetap kawan tapi bini harus diutamakan ..

ke ko ade perasaan nak berkasih sayang dengan kwn ko ? nauzubillah ... nabi x mengaku umat oii :eek:
 

nofa

Active+ Member
Messages
2,727
Joined
Jul 13, 2007
Messages
2,727
Reaction score
9
Points
25
mungkin die confuse apesal selepas die tolong kwn die , kwn die dah x hiraukan die..

ni jawapan prof john labu ,

oit mangkuk ..dah die ade bini...mestilah dok melekat kat rumah.. yang ko nak feeling sedih2 rase mcm bini tua diabaikan oleh laki banyak bini tu kenape ?.. why ? why ? why ?

ko kan lelaki .. kawan tetap kawan tapi bini harus diutamakan ..

ke ko ade perasaan nak berkasih sayang dengan kwn ko ? nauzubillah ... nabi x mengaku umat oii :eek:

aku pun nk jawab jawapan cam gini tapi x reti nk karang:eek::eek:

hati lembut kot lelaki ni:))
 

sureheboh.com

Passed Away
Messages
18,961
Paid Membership
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
mungkin die confuse apesal selepas die tolong kwn die , kwn die dah x hiraukan die..

ni jawapan prof john labu ,

oit mangkuk ..dah die ade bini...mestilah dok melekat kat rumah.. yang ko nak feeling sedih2 rase mcm bini tua diabaikan oleh laki banyak bini tu kenape ?.. why ? why ? why ?

ko kan lelaki .. kawan tetap kawan tapi bini harus diutamakan ..

ke ko ade perasaan nak berkasih sayang dengan kwn ko ? nauzubillah ... nabi x mengaku umat oii :eek:

Aku baca kat paper mana hari tu dan aku pun rasa lain macam pulak mamat tu punya feeling. Masalah pulak bagi dia.. :))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register