apa pekerjaan korang....

CG Sponsors




Joined
Jan 22, 2008
Messages
5,049
Reaction score
5
Points
65
assalamualaikum warga CG...

just nak kongsi2 apa peKerjaAn korang sekarang...
manalah tahu boleh kongsi2 atau senang nanti nak jumpa orang kalau bahagian marketing tu...

aku mulakan dulu...
kerja di sebuah syarikat swasta
kontraktor klass A (ada sijil ISO, sijil developer dan government)
sebagai asistant manager in admin n marketing

so korang plak....<:p<:p<:p
 
Sponsored Post

taurusboyz90

Legendary Member
Joined
Apr 20, 2008
Messages
10,017
Reaction score
119
Points
123
macam dah ada thread yang sama cam tt ni je..tapi x pe la..taurus masih study lagi:p
 

edagangnetwork

Active Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
2,097
Reaction score
15
Points
25
Jurutera.... sambil buat bisnes product sales termasuk product Uptrend..
 
Joined
Jan 22, 2008
Messages
5,049
Reaction score
5
Points
65
kerja sendiri tu buat apa....?? insurant ker.. forex ker??
sebab saya tengah cari insuran utk pekerja ni...
kalau forex mana tau boleh blajar cara2..
kalau pegawai kat putrajaya... boleh tanya
under kementerian mana??
 
Joined
Jan 22, 2008
Messages
5,049
Reaction score
5
Points
65
lagi pun syarikat kami tengah cari pekerja...
QAQC..2 tahun pengalaman...
 

eyza

Super Active Member
Joined
Mar 1, 2007
Messages
6,637
Reaction score
0
Points
60
sama cam lastshark..=)
 

mohd herman

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
5,194
Reaction score
22
Points
65
kerja sendiri tu buat apa....?? insurant ker.. forex ker??
sebab saya tengah cari insuran utk pekerja ni...
kalau forex mana tau boleh blajar cara2..
kalau pegawai kat putrajaya... boleh tanya
under kementerian mana??
mmg full time Insurance Agent bro...
nak lagi details boleh masuk thread Insurance kat dlm CG ni...:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register