Apa Jadi Pada MYEG

CG Sponsors




ezrienaz

Fun Poster
Joined
May 29, 2006
Messages
777
Reaction score
7
Points
15
tutup buang la . bagi peluang pula bagi pesaing lain. jgn asyik nk conquer saja jd monopoli
 
Sponsored Post

akukuli

Active Member
Joined
Oct 17, 2013
Messages
2,113
Reaction score
42
Points
35


masih downtrend, ada sikit rebound di suppport pelabur local dgn belian murah..
 

Attachments

yongyap

Active+ Member
Joined
Nov 4, 2009
Messages
3,263
Reaction score
176
Points
33
huaan
cuscapi
eastland
frontkan


menarik jugak
 

shiby

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2010
Messages
363
Reaction score
22
Points
15
sempat kutip 20 lot besar (1000unit) masa harga 0.65-0.68 lps jatuh.dah naik 100%.biar je dulu sebab ada potensi nak naik lagi

saham lain yg baru ambik ta (40 hari) sebab ada mgo, handal (1 bulan) & mrcb (1 minggu)

Tak main kontra.saya invest utk j/masa 6bulan-1 tahun
 
Last edited:

mustapha83

Fun Poster
Joined
Jul 2, 2008
Messages
126
Reaction score
0
Points
10
Salam semua , nak tanya ade ape2 update terkini tak tentang kaunter Myeg sebab indicator menunjukkan buy.
Harap dapat bantu terima kasih
Ok, saya dah beli saham myeg ni dan dapat sikit untung.
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register