Apa Jadi Pada MYEG

CG Sponsors




samsulrizal

Freshie
Joined
Apr 22, 2008
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
Ada saper2 tau apa jadi pada MYEG yg boleh dari 42 sen jadi 85 sen dalam masa lebih kurang 2 bulan? Ada counter lain yg sama cam ni ke?

Saya miss apa yg jadi dlm MYEG ler...

Bagi info sket boleh?
 
Sponsored Post

pijoe

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,158
Reaction score
1,135
Points
221
bisnes apa ni?...
ni saham laaaa... beli saham...myeg kan berhad...so ada laa saham....

dulu aku dok main saham jugak.... tau la sikit2....
 

car_they

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2009
Messages
8,061
Reaction score
20
Points
65
sama la aku--ingat myeg tu-- baru jer bayar saman hari ini kat balai-- ingat buleh murah-- tapi sama jer--melayang 600
 

fairuzy

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2008
Messages
701
Reaction score
1
Points
15
dengan aku aku sekali ingat myeg yg sambung roadtax tuh//
tipah tertipuu lagiii
 

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
Ada saper2 tau apa jadi pada MYEG yg boleh dari 42 sen jadi 85 sen dalam masa lebih kurang 2 bulan? Ada counter lain yg sama cam ni ke?

Saya miss apa yg jadi dlm MYEG ler...

Bagi info sket boleh?
giler la naik. aku tak perasan pula MYEG dah diapungkan. huhu... tnggu turun sikit bro pastu sambar. setakat ni servis mrk sgt2 bagus jadi mmg boleh tahan lama. :)paid
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,763
Reaction score
130
Points
83
aku nak tuko mykad tp xdek option bank plak tuk bayaran huhu malas nak p jab, pendaftaran
 

haQ

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2006
Messages
3,237
Reaction score
55
Points
35
MYEG = Syarikat yang diberi konsensi sehingga tahun 2015 untuk menjalankan bisnes e-khidmat.

MYEG memang satu bisnes online yang memang buat duit.
Tetapi pendapatan utama ialah dari transaksi JPJ (test berkomputer ujian lesen L) di mana pendapatan syarikat itu syubhah kerana terdapat transaksi rasuah terlibat di cawangan MYEG.

Tepuk dada tanya selera yer
 
Sponsored Post
Top
Log in Register