BTC USD 48,273.0 Gold USD 1,754.18
Time now: Jun 1, 12:00 AM

antivirus free..

daniel007

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2012
Messages
309
Reaction score
3
Points
20
salam otai2.. nk tanye free antivirus ape ye yg ok...?
maaf kan sy badmin takot posting salah tread
 
Sponsored Post

jackstan

Active Member
Joined
Aug 14, 2011
Messages
1,745
Reaction score
77
Points
40
Avira ok rasanya..tapi cadangan sy, beli je kaspersky internet security kat shopee.. Baru rm10..
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,792
Reaction score
411
Points
141
aku pakai Comodo..xde langsung iklan..
tapi masa install tu hati2 sbb dia akan install secara paksa byk software..
 

xerocracker

Active+ Member
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2,974
Reaction score
45
Points
30
a'ah bru nk bgtau yg NOD32 Crack pnya pn ok.. klu dh xpired cari ja dlm youtube msti ada yg kongsi license baru..

den pakai yg lamo je.. tp masih boleh update virus database.. xyah renew license.. dia crack abes dah.. tp license tu mmg senang je dpt.. lg ringan pada kasperky..dulu pakai kaspersky gak.. huhu...
 

skorupt

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2008
Messages
728
Reaction score
33
Points
20
den pakai yg lamo je.. tp masih boleh update virus database.. xyah renew license.. dia crack abes dah.. tp license tu mmg senang je dpt.. lg ringan pada kasperky..dulu pakai kaspersky gak.. huhu...

Huh klu cmtu sy pn kna downgrade bg jdi yg lma balik la.. ptut adik sy ska yg lma lg.. sy duk sruh update ke baru pnya dia x mau..
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
7,026
Reaction score
675
Points
126
So far dah beli 3x dah.. Alhamdulillah okey..lgpn ada 9 ratus review dah:D

bukan pasal tipu, cuma dari segi keasliannya tu yg den diragui ..

maksud den, boleh jadi key itu diganerate ataupon yg apa2 sama waktu dengannya..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register