Aksi Cikgu Terlampau (Video)

CG Sponsors




Patut ke tidak cikgu ni buat video macam ni?


  • Total voters
    0

usd2you

Banned
Joined
Sep 7, 2010
Messages
112
Reaction score
10
Points
15

salam warga cg... korang rasa patut ke tak patut cikgu ni wat video camni??? byk lagi dlm youtube... slamber jer org perak cakap Wat Nohenn..

Ape- ape pun cikgu ni tak leh kalah kan budak kat bawah nie... TERBAEKK MIMING !!!
:)cgrock


 
Last edited:
Sponsored Post

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
cikgu ni belum kawen dan xdak boipren nih..

dia boring le tu..
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,971
Reaction score
105
Points
128
kahkahkah, pesal cikgu nih?
nak feymes sgt ke?
lawak ada la....
 

aBe_kun89

Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
2,309
Reaction score
43
Points
35
huhu...bukanla melampau aku rase...dah mmg sikap dia gamble2 gitu...nampak macam melampau sebab profesyen keguruan dia je...x seswai berperangai mcm tu...tapi..she deserve to be her self...
p/s:aku takot video2 'melampau' tu koleksi peribadi je...kawan2 die yang sebarkan...keh3..
 

Saleh83

Active+ Member
Joined
Apr 2, 2010
Messages
4,239
Reaction score
118
Points
38
Gilakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!1
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Lantaklah bukan dosa pun, kalau kita suka tengok tak suka click X button dan kalau jealous bukaklah thread camni kat CG..hehe. :D
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
cikgu sapa lah nie ye :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register