Investor Chat ada duit cash 70k tapi tak tau nk melabur kt mana..ada cadangan tak?

Recommended Brokers


[email protected]

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2011
Messages
9,069
Reaction score
91
Points
80
kalau tt tak tau nak park mane...
leh park kat saye...cukup 3 tahun...saye pulang pokok + 4%...:D:D
 
Sponsored Post

abeInc

Active+ Member
Joined
Sep 12, 2009
Messages
2,656
Reaction score
8
Points
30
kalau aku letak kat PPK (pertubuhan peladang kawasan), kena yang aktif lebih 20% tahunan.. hihi

kalau nak duduk diam dapat duit .. yang penting selamat ;p
ni koperasi ke bos?
 

3gunHell

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2011
Messages
2,637
Reaction score
28
Points
30
rasa dah banyak thread macam ni kat CG
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
21,715
Reaction score
206
Points
123
apa lagi... 1000usd dalam forex ler.

yg lain simpan la kat memana
 

imp

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2009
Messages
790
Reaction score
99
Points
20
Beli saham pn ok juga.
 

AIA_PublicTakaful

Fun Poster
Joined
Feb 7, 2019
Messages
163
Reaction score
8
Points
15
tt kalau nak buat hibah pm sy ye...duit byk tu kalau ditakdirkan umur tak panjang at least dah ada penama..
 

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,143
Reaction score
602
Points
161
Abe, tak minat ternak kambeng ker?:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register