2009 semakin ke penghujung nya

CG Sponsors




roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
2 langkah lagi dah masuk tahun lain

2009 mcm2 kenangan..ade best,ade x best :D

meh kngsi meh :)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

RuthlessFairy

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 15, 2009
Messages
27,496
Reaction score
115
Points
128
kenangan paling tak best bila buat pertama kali nye aku tak dpt tgk konsert dewa19 depan mata sbb ada indon dok tolak2 aku sampai penyek kat barrier tu. pastu, dewa tak sempat perform, security tu dah keluarkan aku dr crowd sbb cian tgk aku kene penyek.

kenangan paling best tahun ni yang akan sentiasa di minda aku sampai bile bile ialah.... A night before chrismast 2009. will never forget that moment~~
 

asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
malam ni dah detik2nya....

Hepy new year kwan2..semoga kita makin maju ke hadapan..

Petang ni balik KG..
 

K.E.Y..kuchi

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jul 14, 2009
Messages
3,354
Reaction score
8
Points
25
pejam celik...

tau2 da 31/12/2009...

selamat tinggl 2009...

selamat datang 2010....

harap2 aku tidak membawa masalah 2009 kepada 2010...

pastikan 2010 lebih baik dari 2009...
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
yes2... x sabar nak cecah 20 tahun..

welcome 2010...
 

acan

Banned
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
ooohh tidaaakkkkk..pospon sikit g taley ker..:((
 

bujanglapok

Active+ Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
3,272
Reaction score
74
Points
30
Hadoiii.. dah nak abih dah tahun 2009 ni
mana artis yang janji nak kawin ngan aku ni..
 

geniusneuro

Banned
Joined
Nov 1, 2008
Messages
19,775
Reaction score
7
Points
115
2009 la mule aktif cg...

2009 la abes matrik

2009 la masuk ukm

2009 la join gathering n tambah kawan

2009 la break...

2009 la macam2 prob dtg dalam diri ni...

aaarrrggghhh!!!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register