MasaAllah. Dah bertahun tak masuk group ni. ada lagi ke geng2 lama

Recommended Brokers


traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,578
Reaction score
177
Points
73
nad buat2 tekejut pastu ilang balik.. lagi 10 tahun login pastu tekejut lagi
 
Sponsored Post

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,578
Reaction score
177
Points
73
ada sekali time raya geng2 cg pakai riben kan kat kereta? lepas tu ada geng yang jadi yb masuk tv lagi interview pasal kitar semula.. havoc cg masa tu hehe
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
7,941
Reaction score
292
Points
86
02/09/2019 nanti genap 10tahun saya di CG ..
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
7,941
Reaction score
292
Points
86
ada sekali time raya geng2 cg pakai riben kan kat kereta? lepas tu ada geng yang jadi yb masuk tv lagi interview pasal kitar semula.. havoc cg masa tu hehe
ni bro RMKG (remedi karung guni) kat bukit jalil .. saya penah beli refurbished desktop ngan dia ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register