wifi

  1. izeik

    Wanted Lin fox dbi 58 WiFi booster

    Ada tk sape2 yg jual Lin fox dbi 58 WiFi booster....
  2. vampsrs

    To Sell Yes zoom (black)

    Package includes: Zoom, Adapte Price: RM 120 Warranty: One week personal Warranty Dealing method: COD / Postage included Location: Terengganu Contact method/details: PM/0139994063 Item(s) conditions: 100% functional. Reason For sale: Clearing stuff :)cgrock
  3. Dss.Net

    To Sell TP-Link tl-wa901nd wireless n access point

    Salam Hi, 🌸 Kalau Wifi asyik tak smpei boleh guna AP ni! Terbaek. :)cgrock WTS - TPLINK TL-WA901ND WIRELESS N ACCESS POINT👨*💻 Price - RM100 COD, POSTAGE +RM10 :)cgrock Area - Shah Alam. Interested? Call/WS/PM :)cgrock 011-29470262 - DS
  4. zulblsb

    To Sell Portable wifi 4G

    Modem 4G termurah, Power beb dapat speed 4G Cucuk mana2 je dapat internet laju Tak payah sakit kepala fikir bateri kong Portawifi 4G LTE Dongle Wifi - portable wifi 4G - New set - unlock for all sim - warranty 1 tahun - support sdcard boleh buat pendrive - Speed up to 100mbps - share to 10...
  5. I

    To Sell Mifi alcatel ee60

    BR1M dah masuk kan? meh beli barang baik ini. MIFI ALCATEL MODEL EE60 1ST BOLEH TENGOK REVIEW DEKAT SINI. CREDIT TO VID UPLOADER: @Eins MY 3 UNITS LEFT ! 3 UNITS LEFT ! 3 UNITS LEFT ! 3 UNITS LEFT ! -Support semua jenis telco di Malaysia. -20 Jam boleh guna device, 500 jam tahan kalau tak...
  6. mohdxerox

    Wanted Wifi extender long distance (lebih kurang 2km)

    Salam semua otai2 nk tya...wifi extender apa yg terbaik untuk long distance dalam 2km....elok yg outdoor atau indoor dh ckup..terima kasih semua :)
  7. Terror

    Wanted Ipad 1 wifi+3g

    ada sapa berhajat nak lepaskan ipad 1 wifi+3g
  8. D

    Wanted Huawei e5776

    Mencari modem e5776. Sesiapa yg ingin menjual sila pm. Tq
  9. S

    Wanted Yes 4G Huddle XS

    sedang mencari huddle YES xs offer saya harga terbaik boleh COD Sri Kembangan,Balakong,Kajang. kalau boleh dapat fullset Bajet rm150.
  10. S

    Wanted Nak borong zte mf60

    salam warga carigold.. Siapa ada jual portawifi zte mf60?? Saya nak borong 10unit.. Beri harga terbaik anda.. Terima kasih...
  11. greiga

    Wanted Portable wifi

    Assalamualaikum..... Saya sedang mencari sesiapa yang nak jual portable wifi.. Beh pm saya ASAP. Terima kasih.... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  12. eboss

    Wanted Wifi booster

    Ramai yang dok jual benda nie. Rasanya macam nak beli tapi dah naik pening nak deal ngan yang mana satu :)) Sapa yang boleh mai Kajang...pasang, set up test run sampai semua cun aku beli ngan orang tu. Aku malas nak godek2 :)):)):))
  13. bmw_7series

    Wanted Cari agen streamyx area Manjung, Perak

    slm, aku nk pasang streamyx,ade sape2 leh bg offer yg TERBAIK x? klau bole bgtau detail bape kene byr sekali...tq:)
  14. R

    To Sell Tawaran Broadband Termurah

    Salam Warga CG! Kini broadband streamyx menawarkan pakej terhebat serendah RM20.Daftar terus online kat sini percuma. Banyak kelebihan dan bonus menanti pelanggan-pelanggan yang menggunakan perkhidmatan disini. Jemputlah tengok dulu. Pukul 2 pagi pun boleh daftar lagi kat sini.
Top
Log in Register