tv3

  1. cikgurp

    UNDIAN PANAS!! perlukan anda semua...

    asalamuaikum/salam sejahtera tansri,puansri,dato,datin dan tuan puan semua...saya nak mintak tolong sikit bukan perlu bayar cuma pelukan klik dan mouse untuk klik dan undi saya dalam bintang lawak online untuk program BINTANG MENCARI BINTANG tv3.. caranya mudah: klik link di sini.. klik...
  2. fnd75

    Siapa ada rakaman buletin 1.30 TV3?

    Salam.. Nk tau jika ada kawan2 CG yg suka merakam berita dari tv yg ada simpan rakaman TV3 slot Buletin 1.30 hari Ahad 13/05/2012 lepas?? Pls yekk... kalu ade bgtau, saya boleh beli jika mau (tp harga jgn mengarut la mcm TV3 mintak...) Just PM me. TQ all :)cgrock
  3. rijal2009

    UPDATE : Iklan raya TV3 ditarik balik serta-merta

    kemarin aku ada tertengok iklan tv3 naik beca ala mcm krismas tu terbang ke langit..kita sambut aidil fitri ke krismas? 1 malaysia??? apa nak jdi ngan malaysia?? p/s: tggu aku cari jap iklan tu. added by Moderator, jgn publish link video ni kat mana2, just 4 CG only...
  4. notrexdame

    Penyampai berita kahwin minggu depan

    Oleh Mohd Jamilul Anbia Md Denin dan Muhd Izawan Baharin [email protected] KUALA LUMPUR: Penyampai berita televisyen, Farahrizan Abdul Razak, 22, yang diberkas polis kerana menyertai parti dadah di sebuah hotel, awal pagi kelmarin, dikatakan sudah mengatur persiapan untuk melangsungkan...
Top
Log in Register