UPDATE : Iklan raya TV3 ditarik balik serta-merta

CG Sponsors




rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
kemarin aku ada tertengok iklan tv3 naik beca ala mcm krismas tu terbang ke langit..kita sambut aidil fitri ke krismas? 1 malaysia??? apa nak jdi ngan malaysia??

p/s: tggu aku cari jap iklan tu.

added by Moderator, jgn publish link video ni kat mana2, just 4 CG only
http://www.youtube.com/watch?v=cnfb8DfHPls
 
Sponsored Post

azme86

Fun Poster
Joined
Aug 23, 2010
Messages
998
Reaction score
2
Points
15
perasan gak eh..
igtkan aku sorang je..
tv3 sambut krismas ke sambut raya eh?
 

MyEfanZ

Super Active Member
Joined
Jun 9, 2010
Messages
5,051
Reaction score
52
Points
70
cari jgn tak cari bro...ramai menunggu nih :)
 

bajeng

Active Member
Joined
May 13, 2008
Messages
1,933
Reaction score
6
Points
25
aku da bertaun xtgk tv3 so mmg xtau ada iklan cmtu...
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
aku tengok astrok.........tak perasan plak ehehehehhe
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,844
Reaction score
38
Points
130
nak tengok iklan tu, macam kelaka je,
aku tengok tv petang2 je, tu pun tv9 sebab nak tengok encik span kuning :D
 

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
dulu bila iklan2 raya ada gambar masjid..tp skg dah tukar?? ngah cari ni.. x jumpa lgi..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register