tag jenama baju

  1. northbioasli

    Wanted Ingin mencari orang yang blh buat cotton tag

    kalau ada sape sape leh buat mcm ni tlg info..tq
  2. shide

    Wanted (URGENT!): Mencari pembuat Tag/Label Pakaian/Tudung

    Salam, sesiapa yang ada offer untuk membuat tag/label pakaian/tudung dgn harga murah? saya nak order dalam 1-2k pcs sahaja.. ada jumpa supplier, minimum order 500 dozen pcs = RM0.07sen/pcs.. kalao boleh nak skit jer. kalo order sampai 60k pcs, saya bukan nak buka kilang.hahah pm or sms 013-406 2032
  3. cherry5028

    Wanted Cari Pembuat label/tag baju

    Salam/Hi, I nak cari company/individu yang buat label/tag baju secara on9/off9. Sesiapa yang tahu please let me know, and sesiapa yang jalankan bisnes buat label/tag baju sila emailkan minimum quantity order and price. Klu yg buat bisnes on9 tu please bg website link (PM). Klu yg buat off9 tu...
  4. Rizz one

    Wanted Nak buat tag jenama baju

    kat mana aku boleh buat tag baju jenama sendiri untuk baju kurung contoh:- zara collection Diana collection azie collection macam2 lagi la......
Top
Log in Register