Wanted Ingin mencari orang yang blh buat cotton tag

CG Sponsors




northbioasli

Super Active Member
Joined
Oct 27, 2011
Messages
5,551
Reaction score
107
Points
73


kalau ada sape sape leh buat mcm ni tlg info..tq
 
Sponsored Post

pajamada

Active+ Member
Joined
Apr 19, 2011
Messages
2,979
Reaction score
1,318
Points
106
saya ada buat. tapi minimum tak silap seratus dozen

tuan nak berapa kuantiti?
 

pajamada

Active+ Member
Joined
Apr 19, 2011
Messages
2,979
Reaction score
1,318
Points
106
kalau 100 berapa ya tuan
kalau 100pcs je, mmg tak dapat buat untuk sampel yg tuan bagi tu. tapi ade cara lain

tuan tau tag name yang buat dari kain tu kan?yg budak2 sekolah pakai tu.
haa kite bole buat yang macam tu.
tapi tuan bagi saye design & size dulu. nnt sy quote kan :)cgrock
 

northbioasli

Super Active Member
Joined
Oct 27, 2011
Messages
5,551
Reaction score
107
Points
73
kalau 100pcs je, mmg tak dapat buat untuk sampel yg tuan bagi tu. tapi ade cara lain

tuan tau tag name yang buat dari kain tu kan?yg budak2 sekolah pakai tu.
haa kite bole buat yang macam tu.
tapi tuan bagi saye design & size dulu. nnt sy quote kan :)cgrock
buleh nanti saya bg :)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register