Wanted Nak buat tag jenama baju

CG Sponsors




Rizz one

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
3,931
Reaction score
42
Points
30
kat mana aku boleh buat tag baju jenama sendiri untuk baju kurung
contoh:-

zara collection

Diana collection

azie collection



macam2 lagi la......

 
Sponsored Post

hdchoice

Freshie
Joined
Jul 14, 2008
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
Ada kuantiti untuk cetakan? Mahu tag yang dicetak pada baju atau macam mana? Cuba terangkan dengan terperinci.
 

Rizz one

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
3,931
Reaction score
42
Points
30
Ada kuantiti untuk cetakan? Mahu tag yang dicetak pada baju atau macam mana? Cuba terangkan dengan terperinci.
label jenama sendiri...........nak letak kat koler belakang baju kurung / kebaya
 

mattcutt

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
1,981
Reaction score
13
Points
25
salam...

aku pun sedang mencari tag baju jugak ni untuk baju2 kedai saya
brapa kos untuk membuat tag ini ?
 

forexjr

Active Member
Joined
Sep 16, 2006
Messages
1,040
Reaction score
2
Points
35
kalau dlm jumlah 300 pcs berapa harga?
 

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
tag nih biasa ada 2 jenis kot kalo tak silap... satu yg printing. satu g aku lupa nama dia.. tp jenis yg mcm tenun tu lar
 

KaZZ

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2008
Messages
2,510
Reaction score
13
Points
25

rc36v4

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,072
Reaction score
13
Points
25
biasa org buat pakai woven label..kt kajang ada 1 kilang kt taman asa jaya....lagi pun woven label ni tahan dan kemas...byk company buat dengan depa ni, mcm brand hush puppies, bum equipment, ferrari, nike, adidas, timberland dan lain2 lagi ler...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register