Wanted (URGENT!): Mencari pembuat Tag/Label Pakaian/Tudung

CG Sponsors




shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
Salam,
sesiapa yang ada offer untuk membuat tag/label pakaian/tudung dgn harga murah?
saya nak order dalam 1-2k pcs sahaja..
ada jumpa supplier, minimum order 500 dozen pcs = RM0.07sen/pcs..
kalao boleh nak skit jer. kalo order sampai 60k pcs, saya bukan nak buka kilang.hahah

pm or sms 013-406 2032
 
Last edited:
Sponsored Post

sena21

Active Member
Joined
Feb 13, 2011
Messages
1,647
Reaction score
1
Points
25
wsalam, sini ramai jer supplier, nati ramai je yg akan tlong. klo xde try carik di majalah.com, mmg tmpt pengumpulan supplier2 kat sana :)
 

shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
wsalam, sini ramai jer supplier, nati ramai je yg akan tlong. klo xde try carik di majalah.com, mmg tmpt pengumpulan supplier2 kat sana :)
ohh..tau tu.ingatkan kamu ada supply.hehe
 

sidiq90

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
bookmark dulu..nk tnye mmber sy kot2 die ade buat
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
aku pun burnmark dulu thread ni..senang nk carik nanti
 

shide

Active+ Member
Joined
May 29, 2009
Messages
3,154
Reaction score
29
Points
30
bump this post..
Urgent nak buat ni...
target 1000pcs
give me best price
 

dare666

Active Member
Joined
May 12, 2010
Messages
2,317
Reaction score
17
Points
25
Salam,
sesiapa yang ada offer untuk membuat tag/label pakaian/tudung dgn harga murah?
saya nak order dalam 1-2k pcs sahaja..
ada jumpa supplier, minimum order 50 dozen pcs = RM0.07sen/pcs..
kalao boleh nak skit jer. kalo order sampai 60k pcs, saya bukan nak buka kilang.hahah

pm or sms 013-406 2032
dah dpt suplier ker?

napa tak pergi kat suplier tue jer....

klu belum nnt i tanya my supplier
 
Sponsored Post
Top
Log in Register