BTC USD 39,769.1 Gold USD 1,811.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

stevia

  1. powerlink33

    To Sell Gula Pasir Putih Stevia Gold! Sedap, Berkhasiat Dan Merawat

    :)paidGula pasir kristal Stevia Gold dari segi rupanya menyamai gula pasir tebu. Ianya 300 kali manis berbanding gula pasir biasa di pasaran dan khasiatnya menyamai Stevia liquid (cecair) One STvia yang sedang Trending & Branding di pasaran tahun 2019. Ini bermakna gula pasir Stevia Gold adalah...
  2. A

    To Sell Stevia herba (85g)- rm30

    STEVIA HERBA (85G)- RM30 STEVIA iaitu sejenis daun yang memiliki kemanisan semulajadi sebanyak 300 X GANDA dan kadar kalorinya amat RENDAH berbanding gula biasa. STEVIA bukan saja indah pada nama tetapi unik kerana khasiat yang dihasilkan daunnya boleh menggantikan gula Ia dikatakan boleh...
  3. Wea Izre

    To Sell Pembekal pemanis stevia murah

    Assalamualaikum warga CG... dengan lafaz Bismillahhirrahmanirahim saye dengan rasminye membuka satu thread baru kat Cg ni,kali ni saya nak memperkenalkan produk baru di pasaran,iaitu pemanis stevia,ianya aadalah pengganti gula,pemanis semulajadi,sesuai tuk mereka mereka yg dah x blh makan gula...
  4. siege01

    To Sell Stevia Daun Gula Untuk Kesihatan!!!

    Satu pek Daun Saya jual RM 9.00!!mai-mai beli!! Credit to wikipedia.org: Stevia (/ˈstiːvɪə/, /ˈstiːvjə/ or /ˈstɛvɪə/)[1][2][3][4] is a genus of about 240 species of herbs and shrubs in the sunflower family (Asteraceae), native to subtropical and tropical regions from western North America to...
  5. J

    To Sell Madu, Kopi, Sabun Muka dan Teh Misai Kucing, dari 10ringgit sekotak

    Assalamualaikum warga CG. Aku ada barang kesihatan jenama elok nk jual pukal kepada rakan-rakan. Kedai aku dah bungkus dah, tak sanggup bayar sewa. Jadi aku buat offer kat sesape yang nk beli untuk sendiri atau memang nk berniaga. 1.Madu untuk Lelaki dan Perempuan RM20 2.Teh Misai Kucing...
  6. arcilist

    To Sell ..::Gandakan kemanisan makanan tanpa sebarang mudarat!::..

    Berita Baik!! Siapa2 yang nak sample percuma takde masalah. Saya boleh bagi PERCUMA! Caranya... Poskan kepada saya sampul surat 4" x 9" bersetem dan beralamat sendiri. Kalau taknak pos, anda boleh bank in kepada saya RM 1, dan saya akan poskan sampel PERCUMA kepada anda. Untuk detail bank dan...
  7. A

    Stevia Rebaudiana - pokok pengganti tebu

    sejenis pokok yg boleh mengantikan [tebu]utk manisan atau lebeh senang disebut penganti gula sesiapa yg tahu lebeh lanjut tentang tanaman ini boleh beri info di sini.... cadangan saya jika info sudah ada.peminat2 boleh la mula dgn membuat beneh [anak pokok] sebab skrg anak pokok rm12 [hanya...
Top
Log in Register