BTC USD 22,883.5 Gold USD 1,867.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

jumper

Freshie
Messages
7
Joined
Aug 30, 2010
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Assalamualaikum warga CG.

Aku ada barang kesihatan jenama elok nk jual pukal kepada rakan-rakan.

Kedai aku dah bungkus dah, tak sanggup bayar sewa. Jadi aku buat offer kat sesape yang nk beli untuk sendiri atau memang nk berniaga.


1.Madu untuk Lelaki dan Perempuan RM20
2.Teh Misai Kucing RM10
3.Kopi Mocca RM10
4.Sabun Muka Beauty Soup RM 10
5.Stevia Pemanis Bukan Gula RM50

Tawaran ini terbuka sehingga semua barang dah habis dijual

Kalau beli lebih 10 kotak, harga boleh runding lagi.InsyaAllah

Harga pasaran barangan ni adalah 3x ganda harga yang aku tawarkan. Jadi, korang masih bole untung kalau jual 50% harga pasaran.

Gambar barang-barang aku upload sekali.

Aku ade lebih kurang 100 unit bagi setiap jenis barang2.. Mintak tolong sangat-sangat sesapa nk call aku. Rumah dah penuh dengan barang2 ni.

Phone number:0126638326 -Firdaus
:)cgrock
Ada soalan, boleh post atau call..
 

Attachments

  • 981.4 KB Views: 45
  • 900.7 KB Views: 42
  • 985.9 KB Views: 41
Sponsored Post

jumper

Freshie
Messages
7
Joined
Aug 30, 2010
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Nama kompeni Milysa Excell.. aku beli byk dulu sbb bukak stokis.. tengok-tengok dia dah tukar produk, pastu ramai ahli dah lari..
stokis aku kat melaka pun bungkus ler sbb dah takde sale.skang nk jual murah2.. malas da nk simpan
leeyah
kan dah kasi gambar tuh..

expire date 2013, good condition lagik. water filter pun aku jual.. minat bagitau yer..atau kengkawan lain yang minat ker nk niaga.

Rumah aku dah jadi stor dah ni..:(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register