BTC USD 43,159.5 Gold USD 1,761.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell ..::Gandakan kemanisan makanan tanpa sebarang mudarat!::..

arcilist

Active Member
Joined
Jul 6, 2009
Messages
1,969
Reaction score
59
Points
30
Berita Baik!!

Siapa2 yang nak sample percuma takde masalah. Saya boleh bagi PERCUMA!

Caranya...

Poskan kepada saya sampul surat 4" x 9" bersetem dan beralamat sendiri. Kalau taknak pos, anda boleh bank in kepada saya RM 1, dan saya akan poskan sampel PERCUMA kepada anda. Untuk detail bank dan alamat saya, sila PM saya.

Jangan tunggu lagi...pesan sekarang!

=====

Kenapa selama ni orang diabetis/kencing manis kena pantang manis?
- Gula tebu mengandungi 100% karbohidrat
- Gula tebu mengandungi nilai 100 glycaemic index (GI).
- Glycaemic index ialah, ukuran kesan karbohidrat ke atas gula dalam darah. Karbohidrat yang diurai dengan lebih cepat dan membebaskan glukos dengan cepat mempunyai nilai GI yang lebih tinggi.
- Ini menunjukkan gula yang dimakan, dengan cepat sekali terurai dan membebaskan glukos ke dalam darah, dan ini adalah sangat menyeramkan terutama bagi pnghidap diabetis.

thestar.jpg
thestar2.jpg



Kenapa sekarang kita boleh menikmati kemanisan makanan tanpa ragu2 lagi?
- Stevia ialah sejenis tumbuhan, dengan nama saintifik Stevia rebaudiana. Ia juga dikenali sebagai sweet leaf (daun manis)
- Ekstraknya mengandungi kandungan karbohidrat yang sangat rendah, tetapi kemanisannya mencapai sehingga 200-500 kemanisan gula biasa
- Maksudnya, stevia ialah pemberi rasa manis sahaja, tanpa perlu meningkatkan karbohidrat dalam darah
- Sweetermix keluaran Stevico sebanyak 500g mempunyai kemanisan menyamai 7kg gula biasa...tanpa kalorinya

stevicoinfo.jpg
cooksweetermix.jpg


Kelebihan sweetermix:

1) Tidak menaikkan gula dalam darah
2) Menurunkan gula dalam darah (ini berbeza dengan "tidak menaikkan gula dalam darah")
3) Mempunyai kesan merendahkan tekanan darah
4) Selamat, dan disarankan untuk pesakit kencing manis, darah tinggi, dan penyakit jantung. Juga sebagai alternatif kepada gula dalam makanan harian bagi mengelakkan komplikasi daripadanya
5) Ekstrak daripada tumbuhan asli, bukan pemanis tiruan
6) Boleh dimasak tanpa merosakkan struktur molekulnya
7) Harga yang berpatutan (kerana saya tidak menyewa kedai, tidak menggaji pekerja, kos 'repacking' yang rendah)

=====

KINI USAH RISAU LAGI! Saya mempunyai tawaran istimewa kepada anda. Anda mempunyai 2 pilihan produk:

1) 1 botol Stevico Sweetermix, kandungan antara 45g - 47g, berharga [STRIKE]RM 20[/STRIKE] HARGA PENGENALAN RM 15 sebotol!! (50g stevia boleh tahan sampai lebih kurang 2 bulan, dengan penggunaan regular)

2) 1 kotak 500g Stevico Sweetermix, berharga RM 115

Produk akan dihantar dengan poslaju. Kos penghantaran dan pembungkusan RM 7 untuk botol 50g, RM 12 untuk sekotak 500g. COD area Georgetown.

Untuk pesanan sila PM saya. Email [email protected]. SMS 0.1.4-5.3.4.3.2.8.8. Sila SMS walaupun anda dah PM, untuk mengelakkan kejadian internet down dans aya tak dapat cek email/pm.

IMG_3835-Copy-1.jpg
stevicobox.jpg


IMG_3837-Copy.jpg
IMG_3838-Copy.jpg


Besar ni botol ~50g tu:
50gbottle.jpg

50gbottle1.jpg





----------


STATUS HALAL UPDATE

Salam...sebelum ni ada potential customer bertanya tentang status halal...untuk jawapannya, saya dah pos jawapan di page 8, boleh klik sini >>> http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=155776&page=8

TERIMA KASIH!!!
 
Last edited:
Sponsored Post

mim

Fun Poster
Joined
Apr 27, 2008
Messages
570
Reaction score
1
Points
15
=====

Kenapa selama ni orang diabetis/kencing manis kena pantang manis?
- Gula tebu mengandungi 100% karbohidrat
- Gula tebu mengandungi nilai 100 glycaemic index (GI).
- Glycaemic index ialah, ukuran kesan karbohidrat ke atas gula dalam darah. Karbohidrat yang diurai dengan lebih cepat dan membebaskan glukos dengan cepat mempunyai nilai GI yang lebih tinggi.
- Ini menunjukkan gula yang dimakan, dengan cepat sekali terurai dan membebaskan glukos ke dalam darah, dan ini adalah sangat menyeramkan terutama bagi pnghidap diabetis.

thestar.jpg
thestar2.jpg



Kenapa sekarang kita boleh menikmati kemanisan makanan tanpa ragu2 lagi?
- Stevia ialah sejenis tumbuhan, dengan nama saintifik Stevia rebaudiana. Ia juga dikenali sebagai sweet leaf (daun manis)
- Ekstraknya mengandungi kandungan karbohidrat yang sangat rendah, tetapi kemanisannya mencapai sehingga 200-500 kemanisan gula biasa
- Maksudnya, stevia ialah pemberi rasa manis sahaja, tanpa perlu meningkatkan karbohidrat dalam darah
- Sweetermix keluaran Stevico sebanyak 500g mempunyai kemanisan menyamai 7kg gula biasa...tanpa kalorinya

stevicoinfo.jpg
cooksweetermix.jpg


Kelebihan sweetermix:

1) Tidak menaikkan gula dalam darah
2) Menurunkan gula dalam darah (ini berbeza dengan "tidak menaikkan gula dalam darah")
3) Mempunyai kesan merendahkan tekanan darah
4) Selamat, dan disarankan untuk pesakit kencing manis, darah tinggi, dan penyakit jantung. Juga sebagai alternatif kepada gula dalam makanan harian bagi mengelakkan komplikasi daripadanya
5) Ekstrak daripada tumbuhan asli, bukan pemanis tiruan
6) Boleh dimasak tanpa merosakkan struktur molekulnya
7) Harga yang berpatutan (kerana saya tidak menyewa kedai, tidak menggaji pekerja, kos 'repacking' yang rendah)

=====

KINI USAH RISAU LAGI! Saya mempunyai tawaran istimewa kepada anda. Anda mempunyai 2 pilihan produk:

1) 1 kotak 500g Stevico Sweetermix, berharga RM 135

2) 1 botol Stevico Sweetermix, kandungan antara 45g - 50g, berharga [STRIKE]RM 20[/STRIKE] HARGA PENGENALAN RM 15 sebotol!!

Produk akan dihantar dengan poslaju. Kos penghantaran dan pembungkusan RM 6. COD area Georgetown.

Untuk pesanan sila PM saya. Email [email protected]. SMS 0.1.4-5.3.4.3.2.8.8. Sila SMS walaupun anda dah PM, untuk mengelakkan kejadian internet down dans aya tak dapat cek email/pm.

IMG_3835-Copy-1.jpg
stevicobox.jpg


IMG_3837-Copy.jpg
IMG_3838-Copy.jpg



=====


NANTI DULU!!!!!

Khas untuk warga CG, dapatkan sampel percuma (4-5g) sekarang! Terhad kepada 40 permintaan pertama sahaja. Sila PM alamat anda (jangan email, khas untuk warga CG sahaja). Syaratnya, anda mesti reply thread ini dahulu sebelum send PM alamat anda. Sampel dihantar percuma!

p/s: AMARAN! Produk ini sangat manis, sila cuba secara berdikit2 ke dalam makanan anda, untuk mengelakkan kemanisan melampau yang bertukar kepada rasa pahit.

Jangan tunggu lagi....pesan sekarang!
bro betul ker harga RM135?
 

arcilist

Active Member
Joined
Jul 6, 2009
Messages
1,969
Reaction score
59
Points
30
untuk 1 pack 500g..yeap

nape bro? kalau ade ape silap...mintak pm boleh?
 

arcilist

Active Member
Joined
Jul 6, 2009
Messages
1,969
Reaction score
59
Points
30
mari cuba, kalau nk free sample, boleh pm alamat
 

arcilist

Active Member
Joined
Jul 6, 2009
Messages
1,969
Reaction score
59
Points
30
I am bringing up my post for today
 

arcilist

Active Member
Joined
Jul 6, 2009
Messages
1,969
Reaction score
59
Points
30
jemput2...sila dapatkan sampel percuma anda
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register