BTC USD 40,421.0 Gold USD 1,797.49
Time now: Jun 1, 12:00 AM

souvenir

  1. xaimisa

    Wanted Supplier untuk thumbdrive DIY dan Lanyard

    as salam untuk semua warga cg.. sy nak cari supplier thumbdrive DIY dengan lankyard untuk sebuah syarikat pada harga yang berpatutan.. i) Thumb Drive : 4 GB Quantity : 200 units Logo placement : 1 logo ii) Lanyard Quantity : 1000 units Creative : as per attchment (design...
  2. Pak.Lang

    Wanted Custom memo pad untuk souvenir tetamu majlis kahwin

    Ada sesiapa nak offer? :-?
  3. suprol

    Wanted Velvet custom made box.. coin capsule.. coin card (gambar dah upload)

    nak tanya warga cg yg bleh buat coin capsule ngan vellvet box... nanti aku upload design dia.. FYI ini ada sebut harga utk bank negara... dah update kuantity yg diperlukan.. mohon pertolongan warga cg... kalo ada tau mana2 tmpt yg boleh buat bg tau pun tak pa.. td ada org cakap coin capsule tu...
  4. Hantu^^Macho

    Wanted Mugs / Cenderahati untuk majlis perkahwinan

    Salam Kawan2, 1.Nak tanya, gua mau beli Mugs. banyak wooo.. mana mau cali... hage murah.. budget rm1.00... 2. Sapa ada idea nak buat DIY brg gift kawen.. Huhu halap kawan tolong!1#:-S
  5. abangbeca

    Wanted Mencari Supplier Souvenir

    Salam semua.... Skrg nih bebudak mate aku masa kat U dulu tgh planning nk wat Reunion...so aku ditugaskan mencari supplier souvenier :D So, nk cari saper2 yg leh supply souvenier Souvenier Buku (Macam katalog menu kat hotel)...page depan ngan belakang kulit tebal @ keras...dlm nak isi info...
  6. C

    Wanted Key Chain Cute World Cup Merchandise

    ada sesiapa tahu kat mana boleh saya beli key chain WC2010.seperti dalam thread ni. http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?threadid=141078 saya call tuan tanah tak jawab telefon sesiapa boleh tolong.:((
  7. nazrirazra

    Wanted Pembekal Shirt & Gift untuk Kelab

    Salam, Saya nak cari pembekal shirt yang ada printed untuk kelab dengan harga patut. Jumlah pesanan pertama ialah 100 - 150 helai dan akan ada pertambahan mengikut event nanti. Sesiapa yang berminat, boleh PM saya atau email saya terus. Bayaran secara COD. Selain itu juga barangan gift lain...
  8. S

    Wanted Barang untuk door gift

    salam saya sedang mencari barang yg blh djadikan hadiah door gift bajet bawah rm10 barang yg blh cop nama company bil mungkin dlm 500-1000 unit kalau warga cg ada cadangan blh post kan gambar kat thread ni dgn harga skali
  9. little_lily

    Wanted Mencari hadiah utk Mother's Day

    Ader saper2 yg ader jual adiah besh utk mother's day tak? :)
  10. A

    To Sell Design, printing & premium gift

    Pesona Creative menawarkan Perkhidmatan Graphic Design, Printing, Barangan Premium, Banner, Bunting, Flyers, Buletin & banyak lagi http://www.pesonacreative.com.my untuk pertanyaan & Quotation sila email: [email protected]
  11. J

    To Sell Bunga Telor Majlis/Perkhawinan untuk tempahan

    :D Kalau sesaper nak buat tempahan bunga Telor untuk apa-apa majlis yang mereka adakan kontek ler yer email aku [email protected] Kalau nak tengok sample gi kat blog ---> http://irdakraft.blogspot.com/ :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  12. hafiz5009

    Wanted Tempah key chain, non woven bag dan buku tulis dalam kuantiti 200-400

    salam...saya sekarang memerlukan supplier yang leh bekalkan key chain,non woven bag dan buku tulis dalam kuantiti 200-400. boleh x bagi harga seunit..nk buat cop sendiri..
  13. B

    To Sell Door gift murah2 & pembelian melebihi 1k dapat vantage gift percuma

    salam mesra semua jom tgk door gift murah serendah RM0.70-tuala RM0.90-Bakul telur RM1-mini mug vantage nk tau lagi??? view www.basketlab.blogspot.com :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
  14. B

    To Sell Corporate gifts catalog [in bulk order]

    Hello... please download our corporate gifts catalog from here: http://www.dreamshocker.com.my/corporate_gifts.zip sample product with print : please send your code product and quantity to get the price. [email protected] website : T-shirt, Brochure, Flyer, Folder, Paperbag...
  15. sinarcreative

    Wanted Supplier/pembekal medal & trophy

    ASSALAMUALAIKUM WARGA CG, KAMI MERUPAKAN PEMBEKAL/SUPPLIER MEDAL & TROPHY UNTUK SEBARANG PERTANDINGAN SUKAN DIPERINGKAT SEKOLAH,KOLEJ,IPTA DAN SEKTOR KERAJAAN & SWASTA. Samaada kosong atau termasuk printing.......lagi banyak qtty...lagi banyak potongan harga... DAN BANYAK LAGI HOT PRODUK...
  16. A

    To Sell Door Gift untuk Majlis Perkahwinan

    Menawarkan pelbagai pilihan Door Gift @ cenderahati di Majlis Perkahwinan, Bertunang, Cukur Jambul dan majlis2 korporat.Sila layari azurasabri.blogspot
  17. fsqtrading68

    Wanted Kotak

    salam semua... den cr info mana geng CG yg tahu mana nak cr kilang buat kotak untuk premium gift and makananan...design den sendiri,branding pun atas syrkt den gak, supplier den byk kek cino..MOQ agak besar gak, client den ni br nak test market dlm malaysia, so sapo2 tahu leh emel den kek...
  18. shide

    Wanted Hadiah Sesuai Untuk DINNER- Offer me please

    Salam semua.sesiapa yang kat CG ni ada menyediakan perkhidmatan buat hadiah untuk majlis makan malam (DINNER) offer2 la kat aku.dinner ni berlangsung pada awal bln 8 ni..desperate juga la time2 camni..takda idea la nak bg apa.kehadiran dalam 400-500.so sesiapa nak amik tender bleh la contact aku...
  19. W

    Wanted Crystal keychain

    saper ader tahu kat maner ada supplier crystal keychain are kl/selangor?
  20. ratusanRM

    Wanted Mencari Pembekal Beg Cenderamata.... Segera..!!!

    salam, sape2 kat CG ni bleh supply beg cenderamata dalam 100 unit bleh bgtau den... beg ini utk cenderamata kem motivasi al-MULK.... beg macam org bawak g umrah & haji tu... beg sandang yg kecik.... bukan beg baju :D:D:D den nak print logo skali :)paid:)paid
Top
Log in Register