BTC USD 47,627.9 Gold USD 1,751.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mencari Pembekal Beg Cenderamata.... Segera..!!!

ratusanRM

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
salam,



sape2 kat CG ni bleh supply beg cenderamata dalam 100 unit bleh bgtau den...


beg ini utk cenderamata kem motivasi al-MULK....



beg macam org bawak g umrah & haji tu... beg sandang yg kecik.... bukan beg baju :D:D:D



den nak print logo skali :)paid:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

ifilasaila

Fun Poster
Joined
May 22, 2008
Messages
418
Reaction score
31
Points
20
saya buat bisnes printing & brgn cenderahati.. en ratusan ada budget utk 1 beg dlm brp ringgit?

ape2hal blh PM atau email ke [email protected]

saya pun biasa terima jemputan utk buat pengisian di kem motivasi.

terima kasih.

p.s. cadang nak buek program kek mano? ulu bondul ko? tu dah dokek dongan kampung den tu! :D

Aliff, 0192248748
Fathusshudur Resources
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
saya buat bisnes printing & brgn cenderahati.. en ratusan ada budget utk 1 beg dlm brp ringgit?

ape2hal blh PM atau email ke [email protected]

saya pun biasa terima jemputan utk buat pengisian di kem motivasi.

terima kasih.

p.s. cadang nak buek program kek mano? ulu bondul ko? tu dah dokek dongan kampung den tu! :D

Aliff, 0192248748
Fathusshudur Resources



den kek moncheh..... budget RM15-RM20 utk 1 beg... :-?:-?:-?


bleh???
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
sape2 berminat nak antar quotation bleh PM/SMS den :D:D:D




kalu bleh sblm isnin depan.... plan awal nak buat cenderamata baju.... lastly tukar beg pulak :D:D:D
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
lokasi den kat N9.... specific lagi gemencheh :D:D:D
 

mattop

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
ado geng CG yg buek gak.... apo namo dio yey.. fizdane rasanyer..
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
dah dapat pembekal :D:D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register