BTC USD 24,328.9 Gold USD 1,788.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

shoes

  1. rosdi80

    To Sell Mencari Tokey Dropship Kasut Adidas,Nike,Puma

    Assalamualaikum.. Jika ada tokey2 dropship yang ada produk untuk kasut raya, yang cantik2. Boleh pm harga untuk agen. Terima kasih:)
  2. chrome76

    Wanted Aliph shoes

    Salam semua.. pada sapa2 yg lahir sebelum tahun 90-an rasanya mesti pernah dengar pasal kasut aliph kan?? ni semua sebab amir raja lawak la ni.. aritu masa final aku tgk dia pakai kasut aliph trus aku teringat kt kasut aliph aku yg dh mak aku buang.. pada sesapa yg ada stok @ tau kt mana nk beli...
  3. L

    To Sell Pembekal barangan berjenama, berkualiti, harga berpatutan dan best price untuk borong

    best quality best price w w w.2adroshop.wordpress.com
  4. alang_nizms

    Wanted Capal Nabi

    nk beli capal nabi..ade supplier tak>??
  5. A

    Wanted Kasut Adidas

    sape2 yg ade jumpe kasut nie... tlg pm yer... dlu ade seller jual kat CG nie tp mcm dah xde stok je.. klau ade pm yer... replica lg bgus,nk pkai jrg2 je..tp replica pown bg la gred elok.. dlu CG punye seller jual rm70..
  6. C

    To Sell nak let go kasut pengantin murah!

    Salam ada x bakal pengantin yg berbusana gold dan purple dan masih mencari kasut.. here it goes.. dan harga asal rm100..sbb dh pkai sekali..just nk let go RM70 (FREE POSTAGE) je sepasang..berminat? sila cll 0193912247 (CT) siapa cpt dia dapat..hehe~:)cgrock
  7. Fx_L

    Wanted Korean Boots New Style

    salam cgrian,,aku skrng tgh mencarik kasut boot,,bkn safety boot or boot bola,,tp boot casual punye,,yg stail dak2 ido kpop guna tu,,:">:"> kalo ada sapa2 nk jual or tau tmpt mana boleh la roger2 kat sini k,,:)cgrock:)cgrock thx
  8. satanic

    Wanted Pemborong selipar Flipper

    Salam, kawan saya mencari pemborong selipar flipper . Jika berminat, boleh email cara pembelian beserta gambar dan harga.
  9. B

    To Sell Perniagaan kasut dan studio music

    salam..ni update terbaru dari kami..kami ingin menjual bisnez studio music di kajang...studio siap renovate dan full set kelengkapan studio, termasuk 2 unit air cond, sofa, tv dan partition untuk dijadikan bilik rakaman..berminat? kami buka selling price 23k nego... untuk kedai kasut...
  10. ieda_0205

    Wanted Mencari pembekal untuk kasut putih

    As salam semua... Ida sedang mencari sesiapa saje yang boleh membekalkan kasut putih seperti gambar di bawah... Kuantiti diperlukan sebanyak 50 pasang. Sila tinggalkan nombor untuk dihubungi atau email di inbox ida. Terima kasih..
  11. mr.ajak

    To Sell Vibram FiveFingers KSO \ Sprint.

    Salam Semua, Saya ada ready stock kasut jenama Vibram untuk model Fivefingers KSO dan FiveFingers Sprint. 1. Vibram FiveFingers KSO Harga: RM160 Size : (Euro 41, 42, 43) (UK 7.5, 8, 8.5) Color(bottom) :Grey Camo. Please Contact me(Zul) or sms at 0126056748 for any enquiry. COD only...
  12. D

    To Sell Discount MBT Shoes let you save money

    Always involuntarily, MBT Shoes Sale to our side, on our lives has an ineffaceable effect. MBT Shoes Sale showed the other a psychological one, which is rising from the study MBT Shoes Sale. People always resembling new things, things like fashion, while MBT Shoes Sale now people just to convene...
  13. R

    Wanted Kasut supra murah!

    kpd sesiapa yg ada menjual kst supra. contact dgn saya!:)
  14. azimlife

    Wanted PM aku best price - Onitsuka Tiger Rakugaki Shoes

    aku sebenarnya tgh mencari sesiapa yg ada jual Onitsuka Tiger Rakugaki ni.. mana la tau kalo kat CG ni ada yang tau mana ley dapat brg ni... kalo boleh nak yg baru la.. US 10 28cm..
  15. heaven

    Wanted Pembekal/Supplier Kasut

    Sy mencari Pembekal/Supplier Kasut-kasut berjenama seperti Puma, Nike, Adidas etc.. Tak kisah Made In China atau Made in Siam ke..:)):)):)) Bleh share info dkt sini... Kwn2 lain bleh tahu sama2.. :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  16. C

    Wanted Raket & Kasut Tennis

    Salam, Ada sape2 yg jual raket & kasut tennis x? Budget raket dlm RM200, kasut dlm RM200. Tengs! :)cgrock
Top
Log in Register