Wanted PM aku best price - Onitsuka Tiger Rakugaki Shoes

CG Sponsors




azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,623
Reaction score
151
Points
73

aku sebenarnya tgh mencari sesiapa yg ada jual Onitsuka Tiger Rakugaki ni..
mana la tau kalo kat CG ni ada yang tau mana ley dapat brg ni...
kalo boleh nak yg baru la..
US 10 28cm..
 
Sponsored Post

azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,623
Reaction score
151
Points
73

ari tuh aku ada beli 1 pair OT kat Pyramid..
RM499.90...
so kalo ada yg nak jual rakugaki kat aku...
aku nak letgo aku punya dlm RM450 nett sbb aku x pakai lagi ni..
 

azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,623
Reaction score
151
Points
73
aku beli yg ni sbb ni pun kira limited edition gak..
lagipun mexico 66 da ramai sgt yg pakai..
fake punya pun berlambak2...
aku da trn klcc,pavillion,BB & Pyramid..
rakugaki mmg x der..
so saper yg ley dapatkan aku..
PM la yee...:D
 

azimlife

Super Active Member
Joined
May 31, 2007
Messages
9,623
Reaction score
151
Points
73
BUMP skit pagi ni...!! :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register