BTC USD 21,442.6 Gold USD 1,827.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted PM aku best price - Onitsuka Tiger Rakugaki Shoes

azimlife

Super Active Member
Messages
9,620
Joined
May 31, 2007
Messages
9,620
Reaction score
152
Points
73

aku sebenarnya tgh mencari sesiapa yg ada jual Onitsuka Tiger Rakugaki ni..
mana la tau kalo kat CG ni ada yang tau mana ley dapat brg ni...
kalo boleh nak yg baru la..
US 10 28cm..
 
Sponsored Post

khairilhusni

Legendary Member
gem
Messages
10,919
Joined
Apr 4, 2006
Messages
10,919
Reaction score
69
Points
120
2502128077.jpg

http://www.mudah.my/Onitsuka-tiger-rakugaki-4087819.htm?last=1

4079696662.jpg

http://www.mudah.my/Onitsuka-Tiger-Rakugaki-Lmtd-Edtn-07-4224001.htm
 

azimlife

Super Active Member
Messages
9,620
Joined
May 31, 2007
Messages
9,620
Reaction score
152
Points
73

azimlife

Super Active Member
Messages
9,620
Joined
May 31, 2007
Messages
9,620
Reaction score
152
Points
73

ari tuh aku ada beli 1 pair OT kat Pyramid..
RM499.90...
so kalo ada yg nak jual rakugaki kat aku...
aku nak letgo aku punya dlm RM450 nett sbb aku x pakai lagi ni..
 

azimlife

Super Active Member
Messages
9,620
Joined
May 31, 2007
Messages
9,620
Reaction score
152
Points
73
aku beli yg ni sbb ni pun kira limited edition gak..
lagipun mexico 66 da ramai sgt yg pakai..
fake punya pun berlambak2...
aku da trn klcc,pavillion,BB & Pyramid..
rakugaki mmg x der..
so saper yg ley dapatkan aku..
PM la yee...:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register