BTC USD 32,188.4 Gold USD 1,804.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Aliph shoes

chrome76

Active+ Member
Joined
Dec 25, 2005
Messages
3,752
Reaction score
25
Points
30
Salam semua.. pada sapa2 yg lahir sebelum tahun 90-an rasanya mesti pernah dengar pasal kasut aliph kan?? ni semua sebab amir raja lawak la ni.. aritu masa final aku tgk dia pakai kasut aliph trus aku teringat kt kasut aliph aku yg dh mak aku buang.. pada sesapa yg ada stok @ tau kt mana nk beli bgtau kt sini ek.. aku mengidam sangat2 ni.... amerika punya amir!!!!
 
Sponsored Post

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,495
Reaction score
162
Points
138
kilang dia dulu dalam 10km dari rumah ambe.. memang meletup brand ni dulu..
 

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,481
Reaction score
93
Points
80
biasa je brand ni..
 

chrome76

Active+ Member
Joined
Dec 25, 2005
Messages
3,752
Reaction score
25
Points
30
kilang dia dulu dalam 10km dari rumah ambe.. memang meletup brand ni dulu..

nila kasut raya aku masa skolah rendah dulu.. huhuhu.. aku ada dlm 2 pasang kot.. tp semua mak aku dh buang..
 

chrome76

Active+ Member
Joined
Dec 25, 2005
Messages
3,752
Reaction score
25
Points
30
biasa je brand ni..

biasa tu mmg biasa.. tapi sebab dh kategori rare dah skang ni sebab dah xde production dah.. pastu plak ada kenangan silam...
 

bizplan

Active Member
Joined
Nov 1, 2007
Messages
2,375
Reaction score
68
Points
40
74109289.jpg


ni haaa.. kasut mat rock seluar ketat...

100_0361.JPG
 

rustam

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2010
Messages
10,794
Reaction score
55
Points
125
Memori masa kat sekolah dulu, skg ni mmg tak jumpa pun. Pernah sekali jumpa kat pasar karat Kg Berjaya Alor Setar (kasut baru stok lama)tapi patern tak menarik sangat
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
barang rare ehehheee
 

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
tgk kat ebay kot
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register