proposal

  1. Panglima Sunan IV

    Wanted Servis buat kertas kerja

    Assalammualaikum Aku nak mencari servis buat kertas kerja untuk apply loan, dan untuk tunjuk kepada bakal² investor untuk projek bisnes aku. Kalau ada yg pakar meh pm aku beb..:D
  2. Chee-Bee

    Wanted Servis tolong buatkan paperwork utk loan PUNB

    Assalam CGrians semua, Saya in planning buka gym. In progress nak buat paperwork utk loan PUNB. Nak tny, ada tak sesiapa kat sini yang boleh tlg tunjuk ajar buat paperwork ni? Dpt bg contoh paperwork lengkap pun jadi la. Tolong hamba ni wehhh~ :((
  3. adar

    Wanted Servis Menulis Kertas Kerja

    salam, hamba bercadang nak mohon bantuan dari punb. jadi sesiapa ada buat servis tulis kertas kerja perniagaan sila pm hamba kadar upah anda dan anggaran masa utk siapkan kertas kerja tersebut. hamba nak mohon bantuan utk bisnes kedai jamu hamba. skfg dah ada 2 cawangan, cadang nak tambah lg...
  4. L

    To Sell Ingin Mencari Freelancer untuk Settlekan kerja2 anda?

    salam.. berikut adalah service yg saya tawarkan dgn harga yg berpatutan part time driver/ despatch service penghantaran doc settle hal bank ( membayaran bil and any related), jpj ( renew roadtax, lesen dan lain2), LHDN (surat kuasa wakil) or any related kerja yg kena Q kat kaunter...
  5. W

    Wanted Template proposal pasar malam

    nak cari template proposal untuk bukak tapak pasar malam...kalu boleh dapat contoh, lg bagus....sila offer saya
  6. REMEDY KARUNG GUNI

    Wanted Servis kertas kerja Rancangan Perniagaan Jeti Memancing Dan Chalet

    Salam. Ada sesiapa yang boleh tolong buatkan kertas keja (Rancangan Perniagaan)Jeti memancing Dan Chalet? Saya perlukan untuk buat pinjaman kepada sesiapa yang boleh bantu saya, saya akan bayar upah kepada anda kerana tolong saya buatkan kertas kerja perniagaan ini. call 0166059088 atau PM...
  7. eboss

    Wanted Buat paperwork untuk loan

    Sapa pandai buat paperwork untuk loan? Aku nak buat untuk projek KEM PEMULIHAN MATHS aku nie.:D
  8. eboss

    Wanted Buat power point presentation - upah RM200 Tunaiiiiiiiiii

    Sapa warga CG yang boleh tolong buat power point presentation untuk projek www.petrol2all.com Tak sempat nak buat sendiri. Upah RM100 dan yang penting kena jumpa dan duduk buat dengan aku dari mula sampai siap...takut salah lak terutama plan insentif tu. PM saya segera :D
  9. paktani

    To Sell Kertas Kerja Penternakan

    Kertas Kerja atau Rancangan Perniagaan dan Panduan menternak 7 Jenis Haiwan Pedaging seperti AYAM,ITIK,LEMBU,KAMBING,PUYUH,RUSA & IKAN KELI ada disini : http://rahsiapenternak.com/
  10. rauzan

    Wanted Servis buat kertas cadangan perniagaan dalam bahasa inggeris

    tolong please help cau ming arh :D:D:D admin / kalaw dh ada thread ni tolong inform aq kay? tks ...best regards... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  11. J

    To Sell Perkhidmatan Penyediaan Kertas Kerja Pinjaman Perniagaan

    Menjalankan perkhidmatan penyediaan kertas kerja pinjaman perniagaan untuk: -Bank,PNB,PUNB,TEKUN,MARA. Penyediaan kertas kerja untuk semua jenis perniagaan.Contoh: 1)PERCETAKAN 2)PERTANIAN(SAYURAN,TANAMAN KONTAN) 3)PENTERNAKAN(LEMBU,KAMBING) 4)PERIKANAN 5)PEMBELIAN KENDERAAN 6)PERKILANGAN...
  12. husinlempoyang

    Wanted PC Maintenance Proposal Sample

    Salam, aku perlukan bantuan rakan2 di carigold. aku nak buat proposal untuk maintenance PC di salah satu goverment agencies di K.T ni.. masalahnya, aku x pernah lagi buat proposal. ada tak sesaper kat carigokd ni pernah buat proposal2 yg lebey kurang aku nak buat ni? blh share2 ckit.. klau blh...
Top
Log in Register