BTC USD 34,775.3 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Servis kertas kerja Rancangan Perniagaan Jeti Memancing Dan Chalet

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
Salam.

Ada sesiapa yang boleh tolong buatkan kertas keja (Rancangan Perniagaan)Jeti memancing Dan Chalet?

Saya perlukan untuk buat pinjaman

kepada sesiapa yang boleh bantu saya, saya akan bayar upah kepada anda kerana tolong saya buatkan kertas kerja perniagaan ini.

call 0166059088

atau PM saya
 
Last edited:
Sponsored Post

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
Up utk hari ini 9/6/2011 by Remedy karung Guni
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
fuyooooo....mcm2 hal lerr TT nie...mmg tak reti nak diam..ade ajer..:D
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
Up utk hari ini 11/6/2011 by Remedy karung Guni
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
Up utk hari ini 11/6/2011 by Remedy karung Guni

TT kalau tak dapat jumpa orang yang pandai buat ni, senang jer, kita tak boleh berharap sangat, cuba TT buat sendiri, insyaAllah boleh berhasil, try google2 contoh2 paper work semua...then pelan2 kita buat ikut contoh tersebut..
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
TT kalau tak dapat jumpa orang yang pandai buat ni, senang jer, kita tak boleh berharap sangat, cuba TT buat sendiri, insyaAllah boleh berhasil, try google2 contoh2 paper work semua...then pelan2 kita buat ikut contoh tersebut..

ada yang nak tolong buat...tapi servis caj dia memang agak tinggilah...tgh berfikir ni
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
ada yang nak tolong buat...tapi servis caj dia memang agak tinggilah...tgh berfikir ni

fikir baik2, takut nanti kena scam...

try buat sendiri dulu, mana tau tt ada kelebihan buat camni, tak payah buat grand2 just simple macam folio budak sekolah menengah jer, then dalam tu isikan maklumat diri,syarikat,and kalau ada pemegang saham, then lokasi chalet, and yakin kan dorang sebab apa dorang patut kasi pinjaman tu semua,

hehehe, sorrylah kalau idea aku ni mengarut...:D
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
fikir baik2, takut nanti kena scam...

try buat sendiri dulu, mana tau tt ada kelebihan buat camni, tak payah buat grand2 just simple macam folio budak sekolah menengah jer, then dalam tu isikan maklumat diri,syarikat,and kalau ada pemegang saham, then lokasi chalet, and yakin kan dorang sebab apa dorang patut kasi pinjaman tu semua,

hehehe, sorrylah kalau idea aku ni mengarut...:D

baiklah...aku akan cuba buat slow2
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register