Wanted Buat power point presentation - upah RM200 Tunaiiiiiiiiii

CG Sponsors




eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Sapa warga CG yang boleh tolong buat power point presentation untuk projek www.petrol2all.com

Tak sempat nak buat sendiri.

Upah RM100 dan yang penting kena jumpa dan duduk buat dengan aku dari mula sampai siap...takut salah lak terutama plan insentif tu.

PM saya segera :D
 
Last edited:
Sponsored Post

sidiq90

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
owh baru ingt nk amik tp yg "yang penting kena jumpa dan duduk buat dengan aku dari mula sampai siap." mcm susah cket..sebab takut duk area laen2..ssh nk jmpa
 

graynicolls

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
3,757
Reaction score
37
Points
30
owh baru ingt nk amik tp yg "yang penting kena jumpa dan duduk buat dengan aku dari mula sampai siap." mcm susah cket..sebab takut duk area laen2..ssh nk jmpa
aku pom...:((
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
owh baru ingt nk amik tp yg "yang penting kena jumpa dan duduk buat dengan aku dari mula sampai siap." mcm susah cket..sebab takut duk area laen2..ssh nk jmpa
Hang kat man?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register