Wanted Servis buat kertas cadangan perniagaan dalam bahasa inggeris

CG Sponsors




rauzan

Active Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
1,258
Reaction score
10
Points
25

tolong
please
help
cau ming arh
:D:D:D

admin / kalaw dh ada thread ni tolong inform aq kay?
tks
...best regards...
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
dah ada yang dalam BM ke blum?
meh den tolong buekkan
 

gandaduit

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,486
Reaction score
38
Points
80
plan ape? escape plan ker?

nak sistem mehla ngn aku..harga aku murah coz ku freelance n tak terkenal..lagipun none private company.

check signature..ada samples..
 

rauzan

Active Member
Joined
Sep 24, 2008
Messages
1,258
Reaction score
10
Points
25
dah ada yang dalam BM ke blum?
meh den tolong buekkan
plan ape? escape plan ker?

nak sistem mehla ngn aku..harga aku murah coz ku freelance n tak terkenal..lagipun none private company.

check signature..ada samples..

bak email...aq bg sample format yg aq nk...
pastu ckit info yg aq dh taw...
pastu korg tolong la cari lg...
eheheheh...
kalaw ongkosnya boleh dibincangkan...no hal...
kalaw korg taw or ada member yg bleh tolong approve loan tu lg bgus...percentage lg aq bg...
tgh gersang nk buat biz ni...
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register