playstation 2

  1. girlsilver

    Playstation 2 (Full set) Harga mur2

    Assalamualaikum! hai cgrianssss WTB PS2 full set.... untuk bg anak2 main waktu cuti sekolah ni. PS2 dalam keadaan elok dan masih boleh digunakan smpai pitam hahahaa COD Shah Alam/Klang Harga bawah RM200 diutamakan... TQ
  2. T

    Wanted Playstation 2

    Tgh mencari ps2 yg murah2, harga murah2 jer... rm100-rm150 complete set...kalu ada cd ok jugak... Yg modify2 pun blh... Tq..:D
  3. H

    To Sell 2hand Xperia E dual (still in warranty), DC, PS2

    Siapa yg berminat, sila sms to 010-2963036. Saya dari Ipoh. Sony Xperia E Dual original, NOT AP. warna hitam. still in Warranty. saipa berminat, saya akan hantar dengan box, earphone, charger, warranty card, resit. (semua ni original) Ini adalah resit semasa beli, saya akan pos semua sekali...
  4. D

    Wanted Sony Playstation 2

    Salam semua saya sedang mencari sony playstation 2 yg murah2 so klau ade sesape nak tolak meh sini whatsapp saya di 0173377240...klau korang nak comment kat bawah ni tggalkan tros no phone snang saya nak contact..
  5. slvrchair

    Wanted Dah Beli - PS2 Recond Set RM358 Kat City Plaza Aloq Setaq

    Aku tumpang bertanya...nak cari SONY Playstation 2 yg terpakai/baru/recon kalau ader sape2 nk jual bleh la reply kt thread or pm Details: Budget: make me an offer (PM)...bergantung kepada pakej tuan, kalau ader package skali dgn game lagik cantik...harga ngam dengan add-on yg tuan nk bagi sy...
  6. H

    Wanted PS2 secondhand

    salam.. ade spe2 yg nk jual ps2 murah2 bole la pm sy... nk beli utk ank buah kt kg.. :)
  7. ompiku

    Wanted Cd game ps2 yg terbaru 2011

    salam.... Nak beli cd game ps2 yg terbaru 2011 sj, ada siapa2 yg jual tak kt cg ni
  8. blackiel

    Wanted Ps2 2hand budget bwh RM300

    aku nk cari ps2 2hand yg harge dlm RM200:-?....area TRG
  9. ratusanRM

    Wanted Play Station 2

    Salam, Saya sedang mencari Play Station 2. Kalau ada sesiapa nak jual. Boleh hubungi saya. A.S.A.P :)cgrock
  10. alsar

    Wanted Ps2

    Assalamualaikum...sesiapa yang nak jual PS2 murah2...sila post harge kat sini atau PM...nak bagi adik kat kampung main...bagi semangat sikit belajaq...asyik malas ja...huhu Tapi xmo yang rosak...make sure condition still elok...:) Serious Buyer...:)cgrock
  11. sonOFjawa

    Wanted PS2 2nd hand

    de sape2 x yg nk jual ps2 2nd...yg jenis lama pn xpe...:)
  12. GT

    Wanted Mencari Sony PSP (2nd Hand)

    Salam, aku nak beli PSP 2nd hand... Sesiapa yang nak jual inform kat aku.:D
  13. hamtaro77

    Wanted mencari PS2

    salam warga cg,,, aku mencari ps2 yang nak dijual bajet dalm 200-300:D lau da bagi taw la ek:)
  14. zulco

    Wanted Nak cari PS2

    Aku nak beli PS2 2nd hand Budget RM400 ke bwh. NAk wat hadiah adik aku bulan Dec nie. Payment COD & Area Klang Valley. Boleh PM kat aku atau email kat [email protected]
  15. Mambang Air

    Wanted PSP/PS2 - jgn mahal sangat

    Salam... Mambang nak cari PSP / PS2 kalu ade sape yg nak jual..kalu bleh jgnlah mahal2 sangatlah k..kalu kene ngan harga aku sambar ky.. TQ:D
  16. R

    Wanted ps 2 for sale anyone?

    any1 here interested to sell me a ps2?
Top
Log in Register