Wanted Nak cari PS2

CG Sponsors




zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,244
Reaction score
33
Points
40
Aku nak beli PS2 2nd hand Budget RM400 ke bwh.
NAk wat hadiah adik aku bulan Dec nie.
Payment COD & Area Klang Valley.

Boleh PM kat aku atau email kat [email protected]
 
Sponsored Post

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
aku ada sebijik... beli awal 2007... dah lama tak guna... terperap mcm tu je... body ps2 tak de masalah, cuma joystic ye colour kat simbol tu dah kureng sikit, maklum le dulu pemain tegar PS2 ni... kalau nak aku bagi semua cd game yang aku ada termasuk ngan bag PS2 sekali... :D
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,244
Reaction score
33
Points
40
baper price bro nak jual?
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
aku ada sebijik... beli awal 2007... dah lama tak guna... terperap mcm tu je... body ps2 tak de masalah, cuma joystic ye colour kat simbol tu dah kureng sikit, maklum le dulu pemain tegar PS2 ni... kalau nak aku bagi semua cd game yang aku ada termasuk ngan bag PS2 sekali... :D
hehe mcm berminat gakk je..:p bape jual..??
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,650
Reaction score
218
Points
73
aku ada sebijik... beli awal 2007... dah lama tak guna... terperap mcm tu je... body ps2 tak de masalah, cuma joystic ye colour kat simbol tu dah kureng sikit, maklum le dulu pemain tegar PS2 ni... kalau nak aku bagi semua cd game yang aku ada termasuk ngan bag PS2 sekali... :D
RM 200 aku jadi amik heheh :D
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,244
Reaction score
33
Points
40
up lagi...
ada sesiapa nak jual PS2
 

tapirbawaklori

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
aku ada sebijik...ps2 yang nipis tu...body jer...controller takder..ada maun...pun jarang pakai..dah masuk kotak balik dah..
 

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,244
Reaction score
33
Points
40
baper price bro boleh bagi?
package dia?
 

anoone

Legendary Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
12,410
Reaction score
60
Points
120
aku tolong copy paste.....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register