Wanted ps 2 for sale anyone?

CG Sponsors




Sponsored Post

rasta88

Freshie
Joined
Feb 21, 2008
Messages
31
Reaction score
0
Points
6
hehe

yea kat kedai byk..hmm..boleh cadang kat kedai mana ada jual dgn harga berpatutan?area kl la..atau kajang..:D
 

cikpyan

Active Member
Joined
Sep 16, 2007
Messages
2,258
Reaction score
32
Points
45
elo beb,

range ps2 now dlm 550 jer kat kl bro! ... kalo turun jb lg murah ... games juz $2 per piece
 

otai_LH

Freshie
Joined
Mar 31, 2008
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
elo beb,

range ps2 now dlm 550 jer kat kl bro! ... kalo turun jb lg murah ... games juz $2 per piece
kat jn rm2 per piece?kat maner?aku dapat harag dea;er pun rm2.30..ke dolar singapore?
 

sweezer

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 3, 2007
Messages
4,860
Reaction score
350
Points
41
aku ade ps2 nak tolak... dah lama tak guna tp ps2 aku nie japan version... so inputnyer 110V. stering utk game kete pon ade.

kalau berminat nak tgk bleh call aku 012-7890669 wan. brg kat area bangi
 

otai_LH

Freshie
Joined
Mar 31, 2008
Messages
29
Reaction score
0
Points
3
aku ade ps2 nak tolak... dah lama tak guna tp ps2 aku nie japan version... so inputnyer 110V. stering utk game kete pon ade.

kalau berminat nak tgk bleh call aku 012-7890669 wan. brg kat area bangi
pm aku baper harga ko nak jual..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register