pembekal notebook

  1. S

    Wanted Mencari 2 unit laptop

    Salam... Mencari 2 unit laptop..keutamaan brand hp..brand lain blh offer juga. Usia setahun ke bawah diutamakan.. Cod diutamakan Area sg buloh kl subang meru... Kondisi mau yg okla spoil punya tkmau.. Kalau ada pm no wasap..tq
  2. raynasofia

    Wanted Perlukan pembekal bagi MacBook dan Samsung Tab S3

    Salam semua Saya perlukan pembekal bagi satu unit MacBook (harga sekitar RM3200) dan Satu unit Samsung Tab S3. Bekal untuk sekolah dan boleh menerima kaedah PO. Jika ada bole PM saya secepat mungkin. Nanti saya share details. Tqvm.
  3. areqim

    Wanted Pembekal hard disk, handphone dan notebook

    Saya baru dalam program dropship ni. Ingin meminta bantuan kepada supplier gadget seperti external harddisk ke, handfon ke. or laptop untuk menawarkan produk mereka untuk di pamerkan di dalam laman web saya. mohon pertolongan kepada semua yee.
  4. wussa

    Wanted Supply Gadget di Gombak

    Salam, saya ada kedai baru siap di Gombak berkaitan telefon dan berminat nak tambah barang gadjet. Jika ada sesiapa yang menjual dan berminat nak letak barang gadget mereka disitu boleh kontek saya terus.
  5. shah_kajang

    Wanted Siapa boleh supply laptop dengan monitor?ASAP

    Salam warga cg... Aku baru dapat request dari member aku kat oversea.Dorang ada function bulan 11 ni kat KL.Nak pakai laptop and monitor dalam jumlah yang agak banyak..Masaalah yang member aku hadapi ialah Dorang dah request kat Malaysia Embassy kat sana quotation untuk beli laptop and monitor...
  6. aid3106

    Wanted Memerlukan 25 buah HP notebook...

    Salam, Saya memerlukan supplier yg boleh supply 25 buah HP notebook n yg paling penting skali ialah ianya ready stock...spec yg diperlukan seperti dibawah... Item: notebook Brand: HP Quantity: 25 Spec: *Intel Dual Core i5-540M Processor (2.53Ghz 3MB L3 cache), *Small Form Factor, *2GB DDR3...
  7. fsqtrading68

    Wanted Cari laptop HP

    kepada mana-mana penjual laptop / dealer laptop harap dpt tolong dptkan harga untuk 2 model HP ni, penat dah cr kat web HP tak dpt jumpa harga pun.. model yg dicari ialah HP PAVILLION DV9700 dan HP PAVILLION DV9500 hara geng CG leh bantu :)cgrock:)cgrock
  8. mnur183

    Wanted Mencari pembekal barangan elektrik, elektronik dan lain2.

    salam wagra cg dan otai2...tumpang lalu mod aku memerlukan pertolongan anda semua bagi mendapatkan stok, senarai harga serta bagaimana untuk berurusan dgn mereka. Aku memerlukan :- Barangan Elektrik -laptop -Televisyen (x kisah laa jenis yg mcm mane dan size) -Semua jenis laa.. Barangan...
  9. cput

    Wanted [email protected] PC, Laptop, Design, etc @~~

    Aku nak mencari menda alah neh.. 1) PC nak letak kat kedai tujuan keje: nak buat keje opis sket, nak lyn internet, edit pic utk kes2 fotografi 2) Laptop tujuan keje : nak monitor keje kat kedai, internet, lyn cd, keje opis 3) Design -TAKEN tujuan: soh wat logo company nak soh wat letterhead...
  10. I

    Wanted Laptop the best spec

    aku nak beli laptop, da best spec with the reasonable price aku angkat..aku tak de masa nak ke lowyatt aku kalau boleh otai2 laptop ni bg opinion sikit laptop brand ape yang bagus ape pun berikut minimum spec yang aku nak: processor = amd x2 ram = 2g hard disk 120 graphic card geforce 7xxx...
  11. faried_u17

    Wanted Dealer/supplier notebook diperlukan. Projek keusahawanan

    salam warga CG. saya bercadang ingin membuka booth menjual notebook di IPTA. dari segi modal dah ok,dari segi strategi dah ok. cume dari segi supplier/dealer je yang ngah pening ni. (mau beli secara pukal,tu kalau boleh nak dapatkan dealer price) so kalau ade warge CG yang mungkin leh...
Top
Log in Register