Wanted Memerlukan 25 buah HP notebook...

CG Sponsors




aid3106

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2005
Messages
501
Reaction score
12
Points
15
Salam,

Saya memerlukan supplier yg boleh supply 25 buah HP notebook n yg paling penting skali ialah ianya ready stock...spec yg diperlukan seperti dibawah...

Item: notebook
Brand: HP
Quantity: 25
Spec:
*Intel Dual Core i5-540M Processor (2.53Ghz 3MB L3 cache),
*Small Form Factor,
*2GB DDR3 RAM memory,
*160GB SATADISK,
*Windows 7 Professional,
*3 years on-site warranty

Jika ada pihak yg berminat, boleh PM saya atau emailkan terus quotation anda ke [email protected]...jika harga yg disenaraikan berpatutan...sy akan menghubungi pihak anda...

p/s: jika service cantik...kita boleh deal utk long term...cadangan/kritikan yg membina sgt2 dialukan..
sekian terima kasih..:)
 
Sponsored Post

aid3106

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2005
Messages
501
Reaction score
12
Points
15
Salam,

Saya memerlukan supplier yg boleh supply 25 buah HP notebook n yg paling penting skali ialah ianya ready stock...spec yg diperlukan seperti dibawah...

Item: notebook
Brand: HP
Quantity: 25
Spec:
*Intel Dual Core i5-540M Processor (2.53Ghz 3MB L3 cache),
*Small Form Factor,
*2GB DDR3 RAM memory,
*160GB SATADISK,
*Windows 7 Professional,
*3 years on-site warranty

Jika ada pihak yg berminat, boleh PM saya atau emailkan terus quotation anda ke [email protected]...jika harga yg disenaraikan berpatutan...sy akan menghubungi pihak anda...

p/s: jika service cantik...kita boleh deal utk long term...cadangan/kritikan yg membina sgt2 dialukan..
sekian terima kasih..:)
tiada yg boleh membantu atau memberi cadangan???:-?
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
3 years on-site warranty....????
 

Jabat

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2010
Messages
782
Reaction score
0
Points
10
Salam,

Saya memerlukan supplier yg boleh supply 25 buah HP notebook n yg paling penting skali ialah ianya ready stock...spec yg diperlukan seperti dibawah...

Item: notebook
Brand: HP
Quantity: 25
Spec:
*Intel Dual Core i5-540M Processor (2.53Ghz 3MB L3 cache),
*Small Form Factor,
*2GB DDR3 RAM memory,
*160GB SATADISK,
*Windows 7 Professional,
*3 years on-site warranty

Jika ada pihak yg berminat, boleh PM saya atau emailkan terus quotation anda ke [email protected]...jika harga yg disenaraikan berpatutan...sy akan menghubungi pihak anda...

p/s: jika service cantik...kita boleh deal utk long term...cadangan/kritikan yg membina sgt2 dialukan..
sekian terima kasih..:)
PM gua bro...
Lokasi kat mana?
Details please.
 

haikal09

Banned
Joined
Jul 4, 2009
Messages
2,165
Reaction score
7
Points
25
warranty 3 years on site...hmm first time aku dengar. TT reka sendiri ke terma ni
 

aid3106

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2005
Messages
501
Reaction score
12
Points
15
warranty 3 years on site...hmm first time aku dengar. TT reka sendiri ke terma ni
sy pon 1st time dnga..:D..tp dah tu yg die mintak...dlm tender tulis camtu..#:-S
 

tirani

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
2,639
Reaction score
3
Points
25
warranty 3 years on site...hmm first time aku dengar. TT reka sendiri ke terma ni
la ni HP dah byk offer utk 3 year warranty..aku baru nak ambik 2 biji..pakai window 7 lagi..ahaks..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register