Wanted Dealer/supplier notebook diperlukan. Projek keusahawanan

CG Sponsors




faried_u17

Active+ Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
2,633
Reaction score
2
Points
30
salam warga CG.
saya bercadang ingin membuka booth menjual notebook di IPTA.
dari segi modal dah ok,dari segi strategi dah ok.
cume dari segi supplier/dealer je yang ngah pening ni.
(mau beli secara pukal,tu kalau boleh nak dapatkan dealer price)


so kalau ade warge CG yang mungkin leh tolong/bagi idea.
sila reply di thread ni ok.
TQ warga2 CG yang rawk:cool:
 
Sponsored Post

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Saya boleh dapat harga supplier untuk laptop2 bagi area lembah Kelang. Kalau betul2 nak dapatkan harga supplier sebutkan model apa saya bagitau harga...tapi kalau nak murah kena ambik dalam bentuk pukal shaja.

Kalau nak message saya.

:)
 

faried_u17

Active+ Member
Joined
Sep 3, 2007
Messages
2,633
Reaction score
2
Points
30
Saya boleh dapat harga supplier untuk laptop2 bagi area lembah Kelang. Kalau betul2 nak dapatkan harga supplier sebutkan model apa saya bagitau harga...tapi kalau nak murah kena ambik dalam bentuk pukal shaja.

Kalau nak message saya.

:)
ok.murah tu berapa peratus die nye murah ye bro?
 

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
utk anak2 ikan punya harga takde ke yg murah? utk guna sendiri2 je pun..
 

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
nk cari kat ne? tgh mencari 2unit ni.. tp nak minta quotation dulu.. :))
 

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
tak reti nak kata la pulak.
sorg member aku nak tgk harga dulu..xdisebut model.

yg sorg lagi nak compaq..core 2 duo, ram 2gig..

ada siapa berani letak harga yg sgt2 berpatutan??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register