lampu

  1. onlinetrader

    To Sell Lampu lip lap raya 10 meter led

    LAMPU RAYA MESTI BELI 10 METER BOLEH SAMBUNG RM10 SHJ wassap 0133023774
  2. M

    To Sell T20 LED signal + relay set.

    T20 LED signal bulb + adjustable relay blinker 4pcs T20 signal bulb. 1pc 8pin adjustable blinker relay fit Perodua and toyota. RM120 nego cod / postage (Rm10) PM. Whatsapp. SMS. 012 285 4085 Putrajaya P9 / KL Jln Semarak.
  3. M

    To Sell Mosquito trap lamps

    Mosquito trap lamps. safe non chemicals trap. RM50 cod / postage buyer bear Putrajaya Presint 9/KL Jln Semarak Pm . Whatsapp . sms . 012 2854085 excellent working condition.
  4. fikirmanz

    To Sell Lampu camping - solar

    Rechargeable camping lantern c/w cable charger condition: 10/10 - xpernah guna. Rm10.00 cod alam impian, shah alam. Contact number: izat - 019-2639987
  5. empurau nenggiri

    To Sell Mencari barangan lama dari KTM keretapi..lampu, signboard, telepon..etc..

    Assalamualaikum warga CG.. Kalau ada sesiap yg ada brg2 lama keretapi cth lampu ke, tiket, signboard ktm, brg2 dari stesen lama boleh pm saya ya.:)cgrock..sy nak beli
  6. I

    Wanted Kontraktor Wiring Area Sendayan

    Assalamualaikum, Ada sesiapa yang kenal dengan kontraktor yang boleh supply kipas dengan lampu dan buat wiring sekali untuk rumah baru? Lokasi rumah di Sendayan, N9.. Tujuan thread sebab nak compare harga. Kalau ada website lagi bagus :D
  7. aremaf

    Wanted Sensor light bulb

    Salam semua, sapa kat sini ada jual/bekalkan Light Sensor Bulb iaitu mentol yang menyala sendiri kalau dah gelap/malam? Nak beli untuk kegunaan sendiri di rumah.
  8. jacksparow

    Wanted lampu belakang belah kiri dan spoiler Volvo 85L

    Salam sejahtera semua.. Nak minta tolong kawan-kawan semua yang tahu dekat mana boleh dapat parts Volvo 850. Buat masa ni nak beli lampu belakang belah kiri dan spoiler... baru mahal sangat... sekian terima kasih
  9. rambootan

    Wanted Ballast @ Choke dalam lampu kalimantang

    Salam kawan2 semua.. Kepada sesiapa yang mempunyai lampu kalimantang yang rosak dan tidak digunakan lagi, jangan buang..sya nak beli benda yang ada dlm lampu tue...nama benda alah tue Ballast @ Choke.. bagi yang tak tau nie fotonya.. Sya tak kisah jenamanya..yang penting dah tak pakai...
  10. i4u

    Wanted Lampu pasar malam utk booth karnival (SEWA)

    Salam semua. Minta tlg warga CG, ada sesiapa yg mempunyai lampu byk2 mcm kt pasar malam? sy berminat utk sewa selama 3 hari bermula 23 Mac - 25 Mac(Jumaat,Sabtu,Ahad) utk 7 lot booth 8x8(U Shape) lokasi UPM generator dah dapat sewa :) ok bulb die nk warna putih cerah contoh gambar bulb ...
  11. azriusre

    To Sell Lampu LED / Lampu papan iklan LED

    Salam, Syarikat kami iaitu Greentech Electrical Engineering menawarkan Lampu LED dan juga papan iklan yang menggunakan LED untuk di pasang di premis seperti kilang kilang, bangunan bangunan dan kedai dan boleh juga di pasang di rumah. Lampu LED ni memang mahal tapi berbaloi untuk jangkamasa...
  12. kerenggecrew

    Wanted Pemborong lampu suluh, pisau dan lighter dikehendaki

    salam sahabat dan otai semua, selamat berpuasa.. saya bercadang hendak menyewa tapak di uptown lepas raya ini, masalah sekarang saya hendak menjual peralatan seperti lampu suluh/laser, pisau perkhemahan ke atau pisau kecil ke atau player multi tool tu ke dan pemetik api yang comel comel lote...
  13. R

    Wanted Lampu LED illuminator.

    SIAPA BOLEH BEKALKAN? Kepada sesiapa yang boleh membekalkan lampu "LED illuminator" dengan segera, sila hubungi saya. Lampu jenis ini biasanya digunakan pada MICROSCOPE camera. Minimum CIRI-CIRI ini mesti dipenuhi 1. KENA ADA "Brightness Controller". 2. Minimum KENA ada 10 LED. 3. Guna 220v...
  14. azam575

    To Sell Lampu Chandeliers....murah murah...

    Salam, hehehehe... aku nak jual lampu chandeliers.... baru dan murah... harga bleh kasi sampai 50% dari harga pasaran sebenar..... COD area JB dan luar kawasan.... ermmm kena pakai POS EKSPRESS SWASTA ler.... So pada yang berminat bleh PM atau reply jer kat sini.... nanti aku letak gambar dan...
  15. mohas_maju

    Wanted Lampu studio di cari

    sowe..aku terpost 2 kali.. ya ampun....
Top
Log in Register