To Sell Lampu LED / Lampu papan iklan LED

CG Sponsors




azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,078
Reaction score
9
Points
25
Salam,


Syarikat kami iaitu Greentech Electrical Engineering menawarkan Lampu LED dan juga papan iklan yang menggunakan LED untuk di pasang di premis seperti kilang kilang, bangunan bangunan dan kedai dan boleh juga di pasang di rumah.

Lampu LED ni memang mahal tapi berbaloi untuk jangkamasa yang panjang selain menjimatkan kuasa dan sudah tentu bil elektrik anda.


Sesiapa yang berminat boleh contact saya.

Ni gambar lampu LED tersebut. Ni kira sebahagian je, tak larat nak upload semua

1 - LED Tube - kalau biasa kita selalu pasang Lampu Tube fluoresent.



2 - LED Spotlight - Boleh pasang kat luar rumah,kilang atau bangunan.




3 - LED Streetlight - Boleh pasang kat tepi jalan. Kalau nak yang pakai solar pun ada.



4 - LED Bulbs - Boleh ganti Bulbs yang biasa punya - Ada banyak jenis LED Bulbs







[email protected]
0192899277
 
Last edited:
Sponsored Post

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
attach gambo bro.. letak rge skali..
 

azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,078
Reaction score
9
Points
25
Boleh bro,nanti saya upload tapi kalau kami jual sekali dengan pasang dan lagi satu kami tak supply 2 @ 3 biji.
 

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
Boleh bro,nanti saya upload tapi kalau kami jual sekali dengan pasang dan lagi satu kami tak supply 2 @ 3 biji.
tak pe.. kalau produk ok, design cantek aku akan angkat dlm vol yg banyak..:)cgrock:)cgrock
 

Zul.H

Active+ Member
Joined
Dec 5, 2007
Messages
2,754
Reaction score
21
Points
25
letak ler kampeni profile dan website...br marketing jln sikit...
 

KIOS

Legendary Member
Joined
Oct 24, 2008
Messages
15,888
Reaction score
93
Points
120
aku ada dga pasal lampu ni kelmarin.
buleh jimat byk kos katanya..
lifetime lampu ni smpai 11 tahun kalo tak silap..

taruk gambau tt..
 

azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,078
Reaction score
9
Points
25
tak pe.. kalau produk ok, design cantek aku akan angkat dlm vol yg banyak..:)cgrock:)cgrock
Boleh...kalau nak order banyak banyak tu bagitau awal awal ye...diskaun boleh bincang:)cgrock
 

azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,078
Reaction score
9
Points
25
aku ada dga pasal lampu ni kelmarin.
buleh jimat byk kos katanya..
lifetime lampu ni smpai 11 tahun kalo tak silap..

taruk gambau tt..
Ya, betui tu memang menjimatkan dan lagi satu kalau contohnya dalam satu ruang tu kalau biasa kena pasang 5buah lampu tapi dengan LED ni pasang je 3 biji dah ok:D
 

azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,078
Reaction score
9
Points
25
letak ler kampeni profile dan website...br marketing jln sikit...
Company profile tu kalau confirm nak order baru kita bagi, pasal website tu kami akan buat, tengah survey kat mana murah nak buat website tu:D
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,819
Reaction score
143
Points
83
no 1 dgn 2 tu klu satu berapa eh rege? hehe bkn nak beli kat TT sbb TT x jual bijik2 cuma nak tanye kos die untuk sebatang no 1 dgn no 2....aku tercrk2 gak lampu spotlight nak letak luar rumah klu ade majlis pape2 senang pasang sebijik selatar rumah terang hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register