kuih

  1. yaniecookies

    To Sell Biskut raya 2011

    KAMI MENERIMA TEMPAHAN KUIH RAYA.BASE IN MELAKA,UTK LUAR MELAKA PON BOLEH ORDER.KEPADA SESIAPA YANG MAHU MENEMPAH,MEMBORONG ATAU MENGEDAR KUIH RAYA,KINDLY PM ME,EMAIL DI [email protected] 5 JENIS BISKUT RAYA YG AVAILABLE UTK MENJAGA KUALITI 1)ALMOND LONDON 2)GOLDEN NUT 3)FANCY...
  2. I

    To Sell Cakes & Cupcakes JB

    VISIT OUR BLOG: http://lovely-homemade.blogspot.com
  3. demonte

    Wanted Halal frozen food kat Perak

    Salam semua.. ade tak sesape boleh tolong rekomenkan. Abg ipar di Tg Piandang nak bukak kedai frozen food (daging, ikan & kuih) kat dpn rumah. Nak cari pembekal. Tima kasih.
  4. qie_ekin

    Wanted Biskut sarang semut

    salam to all... dlm org sibuk2 tgh jual barang nak raye nih aku teringat kat biskut sarang semut nih... jarang btul aku jumpe... nak wat x reti... yg aku reti mkn, mkn dan mkn... idup utk mkn..:)):eek:
  5. S

    To Sell Otak-otak kukus

    [/IMG] Salam kami menerima tempahan Otak-otak kukus Harga 1 set= RM10.00 untuk 1 set anda akan dapat 3 bungkus otak-otak kukus PENGHANTARAN ADALAH PERCUMA UNTUK SEKITAR KUALA LUMPUR. TERIMA KASIH sila PM @ SMS untuk tempahan @ pertanyaan ke 0123604207 TQ
  6. budaktua

    Wanted Roti benggali & pembekal/kedai barang runcit

    Rakan2 sumer, kat mana nak cari/beli roti banggali dekat area2 PJ...bleh advise tak Kat mana boleh beli barang2 runcit seperti milo, susu, horlick secara pukal... saya bukak restoran, kos brg2 tinggi gilerrr daaa tq
  7. abang mamak

    Wanted Pelbagai kerepek sempena raya

    Salam CG members.. Abg mamak ingin tahu sesiapa yg ada atau kenal org yg terlibat dalam industri prmbuatan kerepek n kekacang. Merangkumi semua kerepek. Abg mamak nak beli dlm kuantiti yg besar. Kalo blh xmo ade org tghlah.. sbb nanti harga dah jadi mahal. sesiapa blh kasi advise skit
  8. JAYPB

    To Sell Putu piring

    Aku aada berniaga putu piring..kami juga bersedia utk tempahan utk jamuan dan kenduhri kahwin..kami masak live pada setiap majlis..kwsn perak utara dan sekitarnya..berminat hubungi 0194149162
  9. enul

    To Sell Tart nenas BUTTER bukan marjerin

    premium cookies,.. for tart lovers,.. TART NENAS bentuk buah-buahan. boleh order (dlm seminggu) min 30pcs. tart nenas BUtTER bukan marjerin k:) betuk lain yang ada- manggis, oren, strawberry, jambu air, epal, burgundy/pink love, daun hijau, butterfly, nenas, ketupat, etc... sila call untuk...
  10. abby72

    To Sell Kek Lapis Sarawak dan aneka biskut

    Salam semua warga CG... Pada hari ini kita banyak dihidangkan dengan barangan atau makanan yang kita tidak pasti siapakah pembuatnya...selalu bermain di fikiran kita HALAL ke makanan ni??..tanda HALAL pun berbagai2 jenis...pening kepala kita sebab orang bukan islam pandai mengambil peluang dari...
  11. A

    To Sell Menerima tempahan BUAH UKIRAN,MAKANAN DAN KEK

    menerima tempahan BUAH UKIRAN,MAKANAN DAN KEK salam... kami menerima tempahan seperti : - ukiran buah untuk meja VIP,hantaran pertunangan/perkahwinan atau ukiran buah di tengah-tengah meja santapan beradab - Kek - makanan siap seperti sarapan pagi atau makan tengah hari utk sebarang majlis...
  12. C

    To Sell Kek lapis serawak, rempeyek, muruku boleh buat tempahan

    sesape berminat nak wat tempahan kek lapis serawak atau makanan tradisi cam segala rempeyek,dan maruku.. leh order bila2 masa.X kira #perayaan #majlis kenduri. #hantaran #dan sebagainya.. utk maklumat lanjut:: call 012-2289026(maya) 0175503276(nizam) blog kek lapis serawak...
  13. W

    Wanted Agen kek lapis Sarawak diperlukan

    Saya adalah stokis Kek Lapis Sarawak Rabiah Amit*. So, saya memerlukan 4-5 agen sekitar lembah klang. Stokis berada di Semenyih, Selangor. Sila beri maklumat diri dan sebab mengapa anda perlu dilantik sebagai agen kami. Sekian, terima kasih. *Rabiah amit adalah pembuat kek lapis Sarawak...
  14. L

    To Sell Acar Buah, Kek Sarang Semut, Kek Marble

    thread closed
  15. A

    To Sell Jus, kordial, sirap, biskut raya, kuih tradisional

    mari beli jus, kordial, sirap, biskut raya, kuih tradisional secara online produk dihantar melalui pos www.desaku.netklik sini sekarang pun bulan pose elok sangatlah tu... semuanya halal buatan melayu islam... raye sok leh lah hidangkan tetamu, sahabat handai, ahli keluarga, calon menantu...
  16. I

    To Sell Biskut raya 2008 - 13 jenis idaman kalbu

    Assalamualaikum dan salam sejahtera sahabat sekalian...:D sesiapa yg berminat bolehlah ym saya:[email protected] (012-9032340)...harga berpatutan dengan kualiti biskut!rm19 untuk almond london,coklat rice,strawberry dan ghee cookies,yang lain rm18 sahaja!!! Biskut Coklat Chip (51-52...
  17. young and dangerous

    Wanted Agen jualan kek Sarawak diperlukan

    Agent untuk kek sarawak dikehendaki.. pm aku kalau berminat.. bisness raya nii
  18. U

    To Sell Kek Lapis Sarawak

    Sapa-sapa yg minat kek lapis sarawak boleh le order melalui laman web layersofdelite.blogspot.com mcm2 jenis kek lapis sarawak dijual...:)
  19. Mr.CEO

    To Sell Frozen Pau

    Maaf saya sudah tidak menjalankan perniagaan ini disebabkan kesibukan tugas lain. Harap maklum
  20. W

    To Sell Frozen food : siapa nak jual

    saya pengedar froozen food untuk dijual semua jenis karipap pau goreng donut dll hantaran menggunakan courier/pos laju seluruh malaysia produk bumiputera islam sila pm saya.
Top
Log in Register