Wanted Roti benggali & pembekal/kedai barang runcit

CG Sponsors




budaktua

Fun Poster
Joined
Jun 4, 2008
Messages
212
Reaction score
0
Points
10
Rakan2 sumer, kat mana nak cari/beli roti banggali dekat area2 PJ...bleh advise tak

Kat mana boleh beli barang2 runcit seperti milo, susu, horlick secara pukal...

saya bukak restoran, kos brg2 tinggi gilerrr daaa

tq
 
Sponsored Post

PiChA

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2008
Messages
2,621
Reaction score
3
Points
25
gi je kat area pasar borong selayang..
 

jerung

Active Member
Joined
Jul 14, 2008
Messages
1,464
Reaction score
27
Points
40
betul ke buka thread kat sini...
 

aliQue

Super Active Member
Joined
Sep 26, 2006
Messages
5,139
Reaction score
31
Points
70
Takpe2 nanti mod leh movekan. Aku pun nak tau gak beli brg2 runcit tu katne. Mak aku yang meniaga kueh pun mmg x beli kat kedai2 biasa. Dia beli kat kedai borong. Kena pandai carila.
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
Rakan2 sumer, kat mana nak cari/beli roti banggali dekat area2 PJ...bleh advise tak

Kat mana boleh beli barang2 runcit seperti milo, susu, horlick secara pukal...

saya bukak restoran, kos brg2 tinggi gilerrr daaa

tq
post kalau tengok 114 dah,bukan nubis laie.:-?
 

Al-Walid

Junior Member
Joined
Jun 2, 2010
Messages
70
Reaction score
3
Points
11
Salam,

bila hendak post sila post di section yang betul. Kalau confius sket2 takpe lagi ni nak beli roti benggali pun masuk GOSSIP & CELEB..

Terima Kasih
THREAD MOVED..
 

niko

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2009
Messages
3,052
Reaction score
24
Points
30
sush tu...klau kat kg aku tu tau arr,klau kat sini,tesco arr..he3
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Rakan2 sumer, kat mana nak cari/beli roti banggali dekat area2 PJ...bleh advise tak

Kat mana boleh beli barang2 runcit seperti milo, susu, horlick secara pukal...

saya bukak restoran, kos brg2 tinggi gilerrr daaa

tq
hari tu customer melintah aku dari penang mai melintah..aku siap pesan 6 biji roti benggali...sekali hada saja habis kami anak beranak makan...cicah kopi o kaw dan cicah kari mamak panas...nikmattttttttttt :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register