honda

  1. eddymzproton

    To Sell Proton Promosi Raya

    NAK KERETA RAYA TAPI〰 -Takde lesen -CTOS? -Gaji tak cukup syarat? SAYA BOLEH BANTU!!! PROMOSI REBAT DARI RM2000 SEHINGGA RM3000!!! KERETA READY STOCK BOSSKUUU❗❗❗ GOODIES BANYAK! CASH VOUCHER PUN ADA! PALING PENTING LOAN MUDAH LULUS! HUBUNGI SAYA SEGERA; http://eddymzproton.wasap.my/...
  2. H

    To Sell Honda Civic FC 2016 - 2018 leather Keycover

    --------------RM 35 ---------------------------- Honda Civic FC 2016 - 2018 Leather Keycover. 3 colours available seperti gambar lampiran. COD Puncak Alam/Bangsar/Glenmarie Shah Alam. Postage additional charge / harga tidak termasuk post. Berminat boleh hubungi -Call/Whatsapp/Telegram: Ady ...
  3. juragan85

    Wanted Mencari lampu belakang honda ek spec 99

    As salam dan salam sejahtera.. Sapa2 tahu kt mana ada jual barang2 halfcut honda ek sila roger..:D Kalau boleh nk beli sebelah kanan sahaja..
  4. Z

    Wanted Harga 2nd honda city type Z

    salam warga cg.... aku nak tahu harga utk keter honda city type Z yg 2nd nyer la.....yg baru mmg takde dah......harap ade la yg dapat tolong....aku tgh survey harga.....harap2 dapat la tangkap satu....:D kut2 ade yg dapat bg spek dia ok gak...takpun link ke?....
  5. namkin

    Wanted Sport rim 15" Honda Accord SV4

    assalamualaikum.. berdasarkan tajuk threat di atas..Saya sedang mencari2 sport rim 15" utk di pasang kat honda accord sv4.. sekarang ni tgh pakai rim 16"..atas faktor tayar 16" yg mahal dan berasa berat , saye berkira2 ingin menurunkan nilai inci kpd 15".. sesiapa sahaja yg nak jual rim atau...
  6. semamak

    To Sell Honda Stream 2004 1.7cc

    Salam.. siapa berminat nak beli honda stream, tahun 2004, 1.7cc, good condition. Harga RM58,000/-.. Kalau CASH boleh nego sampai jadi... insyaAllah.. :)cgrock CD Player, Leather seats, Airbag driver, ABS Brakes, Sport rims, Central lock, Adjustable steering. Free Excident, Free Modified..
  7. Qiqi Jalal

    Wanted Honda NSR 150 SP

    Salam, husband sy tgh mencarik NSR SP. kalau blh nak area KL. tp luar KL pon blh dipertimbangkan. kalau sape2 nak jual / kenal org yg nak jual tlg inform ya. Motor kalau blh nak la condition tip top.:D P/s NSR RR xnak ya. thanks!:)cgrock
  8. P

    Mana lagi sesuai Toyota Vios atau Honda City

    nak minta tolong warga cg bg pendapat..mana satu model sesuai antara vios dengan honda city:) saya sudah kerja 1 taun lebih..income kalo xdak ot dalam rm2800..kalo ot dapat la rm 4000..tp nak angkat yang secondhand saja..bajet dalam 600 sebulan:D..tolong ya:)cgrock
  9. H

    To Sell Honda Parts for Sale!!!

    "you can look up your parts here at www.torontohondaparts.com" "buy parts online at canadianhondaparts.com and use coupon code super20 at the checkout and receive a 20% discount on you order"
  10. H

    Wanted Honda stream 2.0 ivtec 2005

    salam ,saya sedang mencari sebuah honda stream 2.0 ivtec tahun 2005 keatas model kedua harga lebihkurang bawah 55 k pm or email for detail tq email sy [email protected]:)cgrock
  11. -RIZUAN-

    Wanted Honda NSR RR

    Seperti tajuk mencari nsr rr(bukan model sp) bajet rm3k ke bawah taknak harga mudah.com:) kot3 ada mbr2 dh nak bersara boleh la call saya...0166744877..tq
  12. megatterawis

    Ask/Help Nak beli Honda Wave 110 Dash RSR apa pendapat warga cg

    salam cg member,aku nak beli Honda Wave 110 Dash RSR.apa pendapat warga cg.terima kasih sudi beri pendapat:)cgrock:)cgrock:)cgrock
  13. MOD jr.

    Wanted Honda Jazz below 40k

    kalau ada sesape nak tolakk honda jazz below 40k dan leh buat loan...kontek me..017-9590893..tengkiu
  14. kasyaf

    Wanted Honda Civic Ferio EG

    salam...saya mencari sebuah kereta honda civic ferio EG..tak kisah la tahun bile.baget harga rm25k kebawah..kalau ada enjin b16 lagi bagus..yang paling penting manual..tq:)cgrock
  15. bluehyppo23

    Wanted Motorsikal secara loan terbaik kedai melayu

    Salam, bleh bagi cadangan kedai motor yg loan terbaik, ada free baucer @ gift klu amek moto.... kalau ada kedai melayu lagi terbaik... Situasi saya : 1. Loan dibuat oleh parent. 2. Downpayment dalam 4 ~ 5K 3. Loan dibuat secara jarak jauh atau melalui cawangan di Sabah, tapi amek moto kat...
  16. may4ver

    Wanted Nak beli kete honda

    Salam... kawan saya nak cari kete honda budget dalam rm35k kebawah... sapa ada nak jual?
  17. roBUST

    Wanted Cover set Honda ex5 class

    Salam...roBUST mencari cover set Honda Ex5 class..(2nd hand) untuk di spray new kaler..harge kalo bole mulah2 la..:D.. area lembah klang jer yer..berminat -----------> pm roBUST pic moto if ader yg tatau mto itu:D:D:D
  18. Mr DoN

    Wanted Honda Civic 1.8 area Penang

    WTB Honda Civic 1.8 tahun 2006 -2007 area Penang.. sesiapa yang ada leh contact sy ASAP.. x larat nk pusing cari kat used car dah, sume xde..huhuhu.. thx.. Dazrul - 017 4002374 [email protected]
Top
Log in Register