gerai

  1. O

    To Sell Kiosk Burger

    Gerai Mat Salai untuk dijual, package termasuk seperti senarai berikut:- a) Gerai fully aluminium (portable - kancil) b) Payung c) Alatan memasak & apron + caps d) Tong Gas e) Fryers f) Freezer g) Ice Blender Harga boleh di bawa berbincang, bagi yang berminat boleh call/whatup saya di talian...
  2. D

    Karnival Semarak Syariah 2013, Kuala Lumpur (29 - 31 Mac 2013)

    JEMPUTAN UNTUK MENYERTAI KARNIVAL SEMARAK SYARIAH 2013 ANJURAN JAWI DENGAN KERJASAMA DAGANGHALAL.COM Dengan segala hormatnya saya merujuk kepada perkara di atas. Adalah dimaklumkan bahawa, Jabatan Agama Islam Wilayah Persekutuan (JAWI) dengan kerjasama DagangHalal Berhad (DagangHalal.com)...
  3. zaimi2

    Wanted Pakar Buat Booth Kiosk

    salam saya nak buat kiosk ala2 uncle bob untuk kawasan2 mcm pasar malam dan sebagainya bukan dalam shoping compleks saya nak kiosk siap pasang + design.harga lagi murah lagi cun ingat nak buat 2 set kiosk ni antara contoh pic saya leh kasi call or sms 0173603427 leh whatsapp dan...
  4. H

    Tapak Gerai / Bazaar Untuk Bulan Ramadhan 2010

    Peluang perniagaan sempena bulan Ramadhan Al-Mubarak di MINES Square, Seri Kembangan. Perniagaan adalah terdiri daripada makanan, produk kesihatan dan kecantikan, pakaian dan tekstil, kraftangan, dan lain-lain lagi. Sewa tapak adalah kurang daripada RM100 sehari. Jika berminat, sila hubungi...
  5. kodakkuning

    [Nak Cari] Booth/Kiosk di shopping mall

    Seorang kawanku nak mula bisnes kecilan, jadik usahawan jual jual barang pakaian dan aksessori pompuan, so skrg nak tolong dptkan contact utk booth/kiosk di mana mana shopping mall.. Cth nyer.. street mall kat dcurve : RM180+ sebulan - yg ni dah ade contact tapi susah nak dpt sbb quota asyik...
  6. bossprepaid

    Wanted Stall burger 2nd hand area ipoh, tmn perpaduan, ulu kinta..perak

    adapun kawan teman ingin menyetat niaga burger.. Jadi beliau ingin membeli bebarang burger sekehend.. Sesapa yg nak tolak stall burger.. Sila hubungi encik sham 0165199578 area2 ipoh, ulu kinta dan tambun atau contact je member teman tu yea.. Tkasih!
Top
Log in Register