Wanted Stall burger 2nd hand area ipoh, tmn perpaduan, ulu kinta..perak

CG Sponsors




bossprepaid

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
3,101
Reaction score
19
Points
30
adapun kawan teman ingin menyetat niaga burger.. Jadi beliau ingin membeli bebarang burger sekehend.. Sesapa yg nak tolak stall burger.. Sila hubungi encik sham 0165199578 area2 ipoh, ulu kinta dan tambun atau contact je member teman tu yea.. Tkasih!
 
Sponsored Post

tms

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
teman ingat awak nakbuat prepaid burger.. terperanjat jugak:)):)) sorry TT..
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Aku ada 2 store, tapi sayang nak jual... :))
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Bro Ko nak simpan buat perkasamker? tolong lah memember nih.. :)cgrock:)cgrock

Bukan apa mana tau 1 hari nanti teman leh mewariskan store nie pada bebudak... :))

Store tu banyak jasanya, walaupun aku dah x berniaga lagi... :)paid
 

tms

Fun Poster
Joined
Dec 18, 2008
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
Bukan apa mana tau 1 hari nanti teman leh mewariskan store nie pada bebudak... :))

Store tu banyak jasanya, walaupun aku dah x berniaga lagi... :)paid
:)):)):))Oo0o0 nak buat turun kemurun eh..Jangan sampai kena makan anai anai dah.. :eek::eek:

P/s : hang nyer stall kayu ka ? kalo bukan anai anai tak makan.. :)cgrock:)cgrock
 

bossprepaid

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
3,101
Reaction score
19
Points
30
Aku ada 2 store, tapi sayang nak jual... :))
ate.. kalau rasa udah berkurang kasih sayang..
contact2 le member teman tu yea..
nego le ngan dia...:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register