fxopen scam

  1. C

    Lesen Fxopen telah ditarik oleh FSC

    Financial Services Commission of Mauritius official website http://www.gov.mu/portal/sites/ncb/fsc/download/Communique_25May2010_2.pdf Jangan ban saya eh .. Saya cuma nak beritahu member2 carigold tentang kenyataan yg dikluarkan oleh Financial Services Commission (FSC)of Mauritius pd 27/5/2010...
  2. T

    FXOpen Money Withdraw Warning. (finally solved)

    Hi all, Today: 19.09.2009 my friend could not withdraw his money (2576,43USD) from FXOPEN. He has no open position since 1.09.2009 and waiting for withdraw. I will inform people regularly on as much forums and internet review sites, media and newspaper I can. Note: FXOpen has a web-based...
  3. hackerz6

    UnstoppableListBuilding-cpat2!!!!!panazz!!!!!

    Salam kpd sume bro2 di CG..aku ade satu berita baik utk korg.. ade satu program ni stiap kali org download dpt 1 usd tp smpai 7 ogos jer.. arini baru 9 julai..baru dilancarkan 7 julai.. so sape yg cepat register awal tu mmg ade chance la nak dpt duit dr program ni.... ape lg??moh la kite...
  4. fxfreakstar

    fxbuka aka ******* aka fxopen mmg scam!

    :mad: aku xtau ar macam mane ngan korang..tp bg aku fxbuka nie scam..dah banyak kali kena...asyik freeze acc...smalam aku rase paling bengang...aku ade open pos...dalam kul 10 x silap aku ade news...aku tau ar time news mmg susah skit masuk pos...tp smalm melampau2 teruknye...asyik common error...
  5. E

    Help me getting MY money from scammers FXOpen/FXEgypt!

    Dear members! My name is Erlan Saduakasov. Maybe you remember my story about FXOpen.com in November. I’ll remind you the most important facts: I deposited 50 000 USD to this scam company. I made 80 000 USD profit. Then I tried to withdraw my money, but these scammers did NOT give me any penny...
  6. eDeLFX

    Masalah FXOPEN dan *******!

    Salam, Benda ni bukan baru, jadi tujuan pembukaan post ni bolehla sama-sama kite bincang tentang masalah yang ada dan kita sebagai trader ataupun customer berhak mendapat jawapan dan penerangan sebelom terlambat. Ini bukan pengalaman pertama benda ni jadi gini. Sebelum ni pon dah pernah...
  7. FXOpen

    FXOpen - fxopen.com

    Dear Friends, All updates, information and complains can be discussed in this thread. If you are current Client of FXOpen or not yet feel free to ask a question regarding FXOpen activity in this section.
  8. E

    FXOpen - Public Investigation

    Hello My name is Erlan Saduakasov and this is to warn you about scammers calling themselves FXOpen.com. I DO NOT OFFER ANY SERVICES to you, and I DO NOT WANT TO SELL YOU ANYTHING. This is only a warning for your information. If you don't want to lose all your money and be robbed by these...
Top
Log in Register