BTC USD 24,529.3 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

fxbuka aka ******* aka fxopen mmg scam!

Status
Not open for further replies.

fxfreakstar

Active+ Member
Messages
4,042
Joined
Feb 11, 2009
Messages
4,042
Reaction score
104
Points
33
:mad: aku xtau ar macam mane ngan korang..tp bg aku fxbuka nie scam..dah banyak kali kena...asyik freeze acc...smalam aku rase paling bengang...aku ade open pos...dalam kul 10 x silap aku ade news...aku tau ar time news mmg susah skit masuk pos...tp smalm melampau2 teruknye...asyik common error je...pastu tetibe dc lame...shuit tul patutnye time tu bape riban pip aku leh kutip...=.=..
angkara broker tu aku nye acc float negative...nasib aku dah statabil kan keadaan acc tu kalo x....huh!!:mad::(scam:(scam:(scam
 
Sponsored Post

dme30

Super Active Member
Messages
6,454
Joined
Sep 5, 2008
Messages
6,454
Reaction score
88
Points
70
yeke...kalau tgh laju mmg la ssh nak buy/sell
 

bolabola_la

Active Member
Messages
2,002
Joined
Mar 14, 2007
Messages
2,002
Reaction score
22
Points
25
:mad: aku xtau ar macam mane ngan korang..tp bg aku fxbuka nie scam..dah banyak kali kena...asyik freeze acc...smalam aku rase paling bengang...aku ade open pos...dalam kul 10 x silap aku ade news...aku tau ar time news mmg susah skit masuk pos...tp smalm melampau2 teruknye...asyik common error je...pastu tetibe dc lame...shuit tul patutnye time tu bape riban pip aku leh kutip...=.=..
angkara broker tu aku nye acc float negative...nasib aku dah statabil kan keadaan acc tu kalo x....huh!!:mad::(scam:(scam:(scam

nak tanya sikit...berapa lama dah main forex ni.?
 

emir

Active+ Member
Messages
4,696
Joined
Dec 30, 2008
Messages
4,696
Reaction score
65
Points
40
pade aku sumer broker same jek
aku punye broker selalu requote time market tgh best utk buy or sell
pastu biler dah jatuh atau naik time tu la baru ok
tp dah x gune time tu hahaha
 

fxfreakstar

Active+ Member
Messages
4,042
Joined
Feb 11, 2009
Messages
4,042
Reaction score
104
Points
33
nak tanya sikit...berapa lama dah main forex ni.?

huhu xlame pon baru dkt 2 tahun..hehe
mmg kebanyakan broker susah nak masuk time market tgh best tp smalm mmg lain...langsung xleh masuk dkt 30 min woo :mad:
 

master04

Legendary Member
gem
Messages
10,130
Joined
Jan 17, 2008
Messages
10,130
Reaction score
4
Points
115
:mad: aku xtau ar macam mane ngan korang..tp bg aku fxbuka nie scam..dah banyak kali kena...asyik freeze acc...smalam aku rase paling bengang...aku ade open pos...dalam kul 10 x silap aku ade news...aku tau ar time news mmg susah skit masuk pos...tp smalm melampau2 teruknye...asyik common error je...pastu tetibe dc lame...shuit tul patutnye time tu bape riban pip aku leh kutip...=.=..
angkara broker tu aku nye acc float negative...nasib aku dah statabil kan keadaan acc tu kalo x....huh!!:mad::(scam:(scam:(scam

jgn dok tuduh2 je scam tnpa bukti.....:(scam fxbuka ni lain skit setting dia, kna untick data auto configuration dia, pastu pilih server fxopen atau server sg.....kalo bro ada bc btol2 kat forum fxopen, skrg ni diaorg tgh upgrade server, nak tmbh lg (dah lbh 5 server x silap aku)....diaorg mmg dah bgtau awal2 sesetengah client punya chart akan ada dcx silap aku dah 2 mggu mgg ada problem mt4 ni....mmg dah diberitahu awal2 xtau aku nak ckp slh sape ni, sape client atau slh broker :p
 

cipyu

Fun Poster
Messages
751
Joined
Aug 1, 2007
Messages
751
Reaction score
17
Points
15
kalau nk tau, fxopen mmg dh kena ban dari dulu sbb byk isu scam. Tgk thread aku (kat sign), mana de post mt4 fxopen. Regulated pun tah ke mana.. So paham2 la..
 

fxfreakstar

Active+ Member
Messages
4,042
Joined
Feb 11, 2009
Messages
4,042
Reaction score
104
Points
33
jgn dok tuduh2 je scam tnpa bukti.....:(scam fxbuka ni lain skit setting dia, kna untick data auto configuration dia, pastu pilih server fxopen atau server sg.....kalo bro ada bc btol2 kat forum fxopen, skrg ni diaorg tgh upgrade server, nak tmbh lg (dah lbh 5 server x silap aku)....diaorg mmg dah bgtau awal2 sesetengah client punya chart akan ada dcx silap aku dah 2 mggu mgg ada problem mt4 ni....mmg dah diberitahu awal2 xtau aku nak ckp slh sape ni, sape client atau slh broker :p

hurm...ye ke...tak tau lak aku...huhu maafle kalo menyinggung perasaan sesetengan pihak..bkn pe kalo nak upgrade ke, ape ke ari sabtu ahad kan leh...skadar pendapat noob yg bengang:mad:
 

sakuragi fx

Active+ Member
Messages
3,625
Joined
Dec 10, 2008
Messages
3,625
Reaction score
65
Points
30
kalau nk tau, fxopen mmg dh kena ban dari dulu sbb byk isu scam. Tgk thread aku (kat sign), mana de post mt4 fxopen. Regulated pun tah ke mana.. So paham2 la..

kene ban ngn sape?

skadar btanye:D
 

fxfreakstar

Active+ Member
Messages
4,042
Joined
Feb 11, 2009
Messages
4,042
Reaction score
104
Points
33
kalau nk tau, fxopen mmg dh kena ban dari dulu sbb byk isu scam. Tgk thread aku (kat sign), mana de post mt4 fxopen. Regulated pun tah ke mana.. So paham2 la..

ye sy ade dgr dari masta2...mmg kate fxbuka nie scam...dah lame dkt 1 thun lebih...baru skarang mempercayainya :mad:
pada kawan2 berhati2 memilih broker..kalo investment besar better cari broker yg establish.lebih save
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.02626
USD / JPY
133.437
GBP / USD
1.21418
USD / CHF
0.94159
USD / CAD
1.27763
EUR / JPY
136.940
AUD / USD
0.71267

CG Sponsors




Top
Log in Register