BTC USD 41,706.3 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

forex

  1. Trading signal yang berkualiti - jangan membongak

    Signaling Device

    Banyak sangat Sipu sipu jadian offer trading signal skang nih. Ada yang genuine ada yang sebulan trade terus jadi sipu. Tapi mereka pandai memancing. Ko hado??? Jadi Disini aku nak kasi clear skit laa Bg sesiapa yang masih nak mencari signal. Carilah yang berkualiti. Pak lawak ramai sangat...
  2. Superforex

    Tantangan Emas

    SuperForex benar-benar memiliki program kemitraan terbaik dalam bisnis ini. Anda sudah tahu kami menawarkan komisi tertinggi di pasar dan beragam jenis kemitraan. Tetapi sekarang mitra kami memiliki kesempatan untuk memenangkan lebih banyak lagi - sebatang emas murni yang sebenarnya - sebagai...
  3. Hyip dealer

    Paying TC Trading Finance - tctradingfinance.co.uk

    Disclaimer: I am not the admin/ owner of the platform. About the platform: TC TRADING FINANCE WAS ESTABLISHED AND BEEN IN TRADING OPERATION FOR DECADES WITH OUR OUTSTANDING, UNIQUE AND DEPENDABLE GROUPS OF BROKER WHO HAVE WORKED WITH MANY FINANCIAL INSTITUTION. TC TRADING FINANCE BUY, SELL AND...
  4. E

    Do playing chess helps in Trading in Forex

    Chess is such an indoor game where a persons mind becomes more sharpen as well as analytical skills are build up. Such skills are also require while trading in Forex market.
  5. SBS FX

    Send Signal MT4 to TELEGRAM

    🔥🔥 Signal MT4 to TELEGRAM 🔥🔥 . Ade sesiapa berhajat nk aku buatkan x? . Tgh x bz ni.. . Kalau nak, roger... Harga kasih sayang selamanya.. 😁 . Nak 5 org je dulu..takot xsempat.. . pm me @ telegram ---> https://t.me/sbsfx89 . . **Channel dlm gmbr tu sume channel BETA ya...tenkiu...🥰
  6. K

    Perfect Money Validation

    Salam semua, Macam mana nak validate akaun perfect money? Dia minta attach dokument utiliti dalam jpeg,png. Saya dapat bil telefon guna pdf. Tadi rejek lagi pasal dia cakap kat bil takde cop pengesahan. Minta cadangan macam mana nak buat? Perlu ke dapat cop pengesahan? Susah jugak ni. Sekian.
  7. J

    Rahsia Dalam Pasaran

    Tujuan saya membuka Thread ini adalah untuk memperbaiki dan meningkatkan tahap kefahaman saya untuk memahami pergerakan harga dalam pasaran dengan lebih mendalam lagi dengan menggunakan method Supply and Demand dan Price Action dan Wyckoff . Satu-satunya cara untuk melatih seorang trader untuk...
  8. E

    CLOAKFX - cloakfx.com

    *** Bonus Campaign 50%: Hello Cloakers & Forex Traders, have you already heard of CloakFX? CloakFX enables you to trade Forex trading pairs using CloakCoin or Bitcoin with up to 200x leverage! We want to celebrate our successful launch last year through our unique and limited February Bonus...
  9. dloanman

    Join the #1 Forex signals group - Get real time Forex signals via sms & email

    Would you like to succeed at Forex trading? Fast track your success and follow the high performance Forex signals from 1000pip Builder. These Forex signals are rated 5 star on Investing.com , so you can follow every signal with confidence. All signals are sent by a professional trader with...
  10. searchyip5896

    Paying Q-Hours q-hours.icu

    I Am NOT ADMIN/OWNER OF THE PROJECT PLEASE READ MORE TO KNOW ABOUT Q-HOURS ONLINE DATE: 11/2/2020 INVESTMENT PLAN: EARN 16% TO 22% HOURLY FOR 7 HOURS MIN SPEND: 5$ MAX SPEND: 100000$ REF COMMISSION: 9% (GOOD PROGRAM) DDOS PROTECTION BY DDOS GUARD JOIN HERE...
  11. searchyip5896

    Paying Hashcrowd.club

    🔥🔥🔥🔥🔥 NEW NEW NEW 20% For 10 hour ✅ Status:paying GOOD PROGRAM In my opinion, DON'T MISS ⏰ Running days: 0 days online 💵 Investment plan: 20% For 10 hours 📥register here: https://bit.ly/39gcQlH 💸 Affiliate program: 10% 💷 Payment systems: BTC, and USD (Perfect Money and Payeer) ⚠️The...
  12. imforever

    TFSPAT Pacer X21 Edisi Terhad 2021. Produk pelaburan Forex oleh Tuan Khalid Hamid.

    Salam sejahtera, Dalam bulan ini ada pengumuman tentang panduan terkini tfspat dan ianya hanya limited edition, cuma 999 salinan akan dijual. Semuanya edisi terbaru - Buku fizikal, t shirt design baru, face mask, keychain dan pen ekslusif. Jangkaan Pre order akan dibuka bulan ini dan...
  13. Panduan Trading FOREX PERCUMA untuk NEWBIE

    Panduan Trading FOREX PERCUMA untuk NEWBIE

    APA YANG BESTNYA E-BOOK PERCUMA INI? Hai, hari ini saya nak ulas sedikit intipati di dalam E-book PERCUMA ini. 1. Mukadimah & muka kacak En. Khalid Hamid. 2. Cara macam mana NAK BUAT DUIT dengan LUBUK USD ini.? 3. TANGGAPAN SALAH tentang Forex. 4. Ada TIGA MANTRA :) . nak tahu kena download...
  14. Panduan lengkap FOREX dari A hingga Z dalam Bahasa Melayu!

    Panduan lengkap FOREX dari A hingga Z dalam Bahasa Melayu!

    Salam dan selamat sejahtera, saya merupakan agent kepada buku panduan TFSPAT (Teknik Forex Sebenar Price Action Trading) yang ditulis oleh saudara Khalid Hamid. Beliau berpengalaman 12 tahun dalam bidang Forex Trading. Bagi yang ingin bermula tapi tak tau nak mula dari mana, buku panduan ini...
  15. searchyip5896

    Wallet Cryptoncoin(CCN)-PoW-Exchange - cryptonclub.com

    Introduction: CryptonClub Exchange is one of advanced digital asset exchanges. It mainly provides currency trading services for a series of block chain assets such as Bitcoin, Litecoin and Cryptoncoin. It is founded by block chain and digital asset enthusiasts. Crypton Club Exchange is...
  16. 46du114t1f

    Long Candlestick

    Perbincangan tentang satu pembentukan candelstick iaitu long candlestick amatlah dialu-alukan. Long candlestick ialah satu candlestick yang mana saiznya ialah lebih panjang berbanding dengan average candlesticks yang lain. Apabila ia terbentuk maka ada peluang yang besar untuk average...
  17. ForexClan

    Journal FX Interactive Trade (Latest: GBPUSD - 28 Feb, 2020)

    Hi Guys! I'm Bernard. I'm starting to build my trading journal for my own using Youtube. I just want to share my experience and how I trade. What I did are all Live Trading Screen Recording. I will post some chart here as well. I'm not doing any teaching nor provide signal services...
  18. The Maut

    Apa itu Slippage?

    Mohon rakan2 dan masta bantu saya untuk memahami apa itu Slippage?
  19. forextrader1990

    A strategy that is a secret

    A very smart computer makes the charts. I'm going to explain how the computer works. Look at the three pictures. When the price breaks a trend line, after a time-span, the price will come back to the break point. The time-span can be short or very long. It often happens. About 95%. You can check...
  20. FAUZEY_FX

    Trade Kefahaman Zon A ( BASIC )

    BAB 1 : PENGENALAN MENGENAI TRADE KEFAHAMAN ZON A Assalamualaikum kepada tuan-tuan dan puan-puan, pertama sekali tahniah kerana Allah telah menggerakkan hati tuan-tuan dan puan-puan untuk belajar Teknik Kefahaman Zon A ini. Pertama sekali saya ingin memberitahu bahawa teknik kefahaman zon A ini...
Top
Log in Register