facebook fan page

  1. S

    Wanted Fanpage facebook, budget rm10k

    Salam, saya berminat untuk membeli fanpage facebook dengan budget 10k, or lebih jika page itu berbaloi. jika anda ingin menjual fanpage anda,or anda tau sesiapa yg nak menjual fanpage.. please PM saya di sini ok.. Fanpage mestilah minima 400k likes... ni page saya sendiri...
  2. akiyamasan

    Wanted Fan page Facebook 30K - 40K Likes

    DAH DAPAT..THANKS PADA Ahwazi Mustafa Salam.. Saya tengah mencari siapa2 yang nak jual Fanpage Facebook yang jumlah like 30K ke atas.. Kalau ada pm yer link dengan harga sekali..:D Kalau nak email pun boleh wafiydanishsolution(at)gmail.com
  3. sheila

    Wanted Servis tambah like fan page FB - Malaysia Only

    Sapa ada servis ni Bagi harga untuk 100 - 500 likes nak malaysia je
  4. S

    To Sell Jual Facebook like ..

    We help you to promote and increase the 500 FACEBOOK number of fans, assuming they average a list of 200 friends of friends (in fact, more than 60% FACEBOOK users are more than 200 people each FACEBOOK fans have over 500 people even after thousands) 500 FACEBOOK users become your page's fans...
  5. A

    Wanted Membeli Fanpage

    Salam warga CG.. Saya ingin membeli fanpage pada harga berpatutan... :D Thread Closed [DAh byk fanpage] ;)
  6. Sendiri

    Wanted FB Profile Picture

    Salam.. Ada sesiapa designer kat sini tak? Nak minta tolong design 1 FB Profile picture Actually untuk fanpage business Nak yang biasa2 dah ler.. x nk la terlalu gempak sangat ~ Sape ada let me know la yer Den bayar :)paid
  7. silentkiller

    Wanted Fanpage FB

    salam ceria pd semua warga cg:)cgrock tak nak pusing2.. terus straight jer:)) sape2 y ad fanpage utk di sewa iklan, boleh PM sy fanpage dan harga kalian..:)paid sy mengutamakan fanpage y mn fan dy ramai perempuan. tapi kalau x ramai perempuan pn tak de masalah..:)cgrock tujuan sy mengumpulkan...
  8. Assasin

    Wanted Servis Like Fanpage

    Assalamualaikum.. Saya nak cari org yg boleh bagi servis ni.. Nak Human like bukan bot atau ape2 yg tak hidup :p kalau ada sila komen yer.. Nak dalam 1k ke atas Liker (Malaysia)
  9. NightFury

    Wanted Banner fan page Facebook

    Salam semua , aku nak minta service korang untuk sesape dpt buat banner untk fan page aku . aku nak buat "welcome banner " untuk letak kt tab page aku . phm x ? :D banner tu kalo aku suka , so aku akan beritau kt owner tu . so aku akan...
  10. BeritaGempak

    Wanted Servis Bina Fanpage (2set)

    Aku tengah cari org yg leh buat fanpage.. org yg sewa siggy aku x leh buat sbb busy smpai akhir bulan jadi aku terpaksa cari alternatif lain.. So anyone ??? PM my inbox atau call/sms : 019-3915659 untuk DISCUSS
  11. Al-Hafiz

    Wanted [Urgent] Facebook Page (simple je) dan Banner

    Assalam semua saya mencari sesiapa yang boleh bantu saya menyiapkan sebuah facebook page yang simple dengan satu landing page dan juga 1 animated banner saiz 140x240 saya memerlukannya untuk hari esok sebab isnin saya dah kena launch program maaf sebab tergesa2, ada sebab yang saya tak...
  12. MyWork

    Wanted Facebook Fanpage LIKE - Malaysian Only

    Salam, Aku tgh cri servis Facebook Fanpage LIKE - Malaysia Sahaja - Real People - Guarantee LIKE - No Admin Access Sesiapa yang menawarkan servis ni ble pm aku price korang. :)cgrock
  13. Faiz Shafie

    Wanted Fan Page Untuk Di Sewa?

    Salam hormat, Saya mencari fan page untuk disewa. Sesiapa yang memiliki fan page sehingga 10,000 fans tak kira apa pun niche dia..sila PM saya.. Terima kasih
  14. AL SALAM FOOD

    Wanted Service buat fanpage & cara guna skali

    salam... al salam food menjemput warga CG yg ada buat service fanpage facebook yang terbaik dan mantap. sila PM kan harga bagi service anda, service apa yang ditawarkan dan berapa lama boleh siap atau sms ke: 0 1 3 - 7 6 4 4 0 5 3 terima kasih carigold
  15. eboss

    To Sell Promote FB Page...ada upah

    Sapa leh tolong promote FB PAGE QMATHSMALAYSIA ada upah kecil2an :D
  16. captainsky

    Wanted Servis buatkan fan page

    salam saya meminta sape2 yg boleh buat fanpage facebook untuk saya. saya akan bg detailnye. kalau boleh saya nak cepat.. sya dah ade order kat sini, tapi service lambat. TQ
  17. PinguSpy

    To Sell Sapa ada akaun FB? Sapa kawan dari 1k ~ 5k? Nak duit tak?

    salam, sapa2 ada akaun fb.. aku nk mintak tolong korang.. invite member korang untuk join fan page aku... kalau ada member sampai 5k pun jgn risau.. ada teknik korang boleh "highlight" semua 5k members korang tu dan terus invite mereka semua serentak ke fan page aku tanpa perlu nk click...
  18. PinguSpy

    Wanted Sapa nak jual fan pages atau tau bgmana nak dapatkan beratus ribu fan

    soalan 1: sapa ada facebook fan page? nk jual? 100k member = CASH RM1000.00 200K mmeber = CASH RM2000.00 300k member = CASH RM3000.00 400K mmeber = CASH RM4000.00 500K mmeber = CASH RM5000.00 soalan 2: tolong cari member suruh join fan page aku ke... dapat sedut 100k member ke fan page aku =...
Top
Log in Register