Wanted [Urgent] Facebook Page (simple je) dan Banner

CG Sponsors




Al-Hafiz

Active Member
Joined
Jan 23, 2010
Messages
1,805
Reaction score
34
Points
30
Assalam semua

saya mencari sesiapa yang boleh bantu saya menyiapkan sebuah facebook page yang simple dengan satu landing page

dan juga 1 animated banner saiz 140x240

saya memerlukannya untuk hari esok sebab isnin saya dah kena launch program

maaf sebab tergesa2, ada sebab yang saya tak dapat nyatakan di sini (saya cakap ni siap2 sebab tau nanti mesti ada yang tanya kenapa baru malam ni mintak servis...:D)

terima kasih in advance :)cgrock
 
Sponsored Post

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
otai fanpage dah tdo dah..
 

rebellion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 3, 2010
Messages
16,083
Reaction score
60
Points
135
kalo aku dapat buat simple sangat, tak dapat nak nolong
 

Al-Hafiz

Active Member
Joined
Jan 23, 2010
Messages
1,805
Reaction score
34
Points
30
otai fanpage dah tdo dah..
salah satu fanpage untuk cabang biz saya, saya ambil khidmat otai fanpage di cg ni jugak

tapi sekarang beliau macam jarang online

siapa otai yang tuan boey maksudkan ye?

mrdzy? harikala? hasrul7sky? :)cgrock
 

Al-Hafiz

Active Member
Joined
Jan 23, 2010
Messages
1,805
Reaction score
34
Points
30
kalo aku dapat buat simple sangat, tak dapat nak nolong
kalau fanpage yang sekadar letak text je saya boleh buat, kelemahan saya ialah saya tak boleh buat banner aka tak reti...memang takde kreativiti senni jadi tak menarik

kalau bro boleh buatkan banner saiz 180x540 untuk profile page

dan banner 500x1125 untuk landing page, pun dah cukup dah nanti yang lain2 saya install je atas fanpage tu sendiri, boleh bro tolong saya?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register