Wanted Sapa nak jual fan pages atau tau bgmana nak dapatkan beratus ribu fan

CG Sponsors




PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
soalan 1:
sapa ada facebook fan page? nk jual?

100k member = CASH RM1000.00
200K mmeber = CASH RM2000.00
300k member = CASH RM3000.00
400K mmeber = CASH RM4000.00
500K mmeber = CASH RM5000.00

soalan 2:
tolong cari member suruh join fan page aku ke...

dapat sedut 100k member ke fan page aku = CASH RM1000.00
dapat sedut 200k member ke fan page aku = CASH RM2000.00
dapat sedut 300k member ke fan page aku = CASH RM3000.00
dapat sedut 400k member ke fan page aku = CASH RM4000.00
dapat sedut 500k member ke fan page aku = CASH RM5000.00


SALAM..

:) :) :D
 
Sponsored Post

zeal_tech

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,888
Reaction score
11
Points
65
lah...bg je link fan page....mtk cgrian tolg pomot kat membe2 lain...
 

fareast262

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2007
Messages
4,010
Reaction score
7
Points
25
TT nak buat aper nih...
project dengar cam best nih klu nak kan fan pages...
 

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
TT nak buat aper nih...
project dengar cam best nih klu nak kan fan pages...
ade setengah org guna untuk marketing product diorang..
tapi aku nk guna untuk some project :)
 

napie87

Junior Member
Joined
Oct 29, 2010
Messages
70
Reaction score
0
Points
6
Minat

soalan 1:
sapa ada facebook fan page? Nk jual?

100k member = cash rm1000.00
200k mmeber = cash rm2000.00
300k member = cash rm3000.00
400k mmeber = cash rm4000.00
500k mmeber = cash rm5000.00

soalan 2:
tolong cari member suruh join fan page aku ke...

Dapat sedut 100k member ke fan page aku = cash rm1000.00
dapat sedut 200k member ke fan page aku = cash rm2000.00
dapat sedut 300k member ke fan page aku = cash rm3000.00
dapat sedut 400k member ke fan page aku = cash rm4000.00
dapat sedut 500k member ke fan page aku = cash rm5000.00


salam..

:) :) :d

cm brminat la..leh bg masa 2 mnggu? Hihi
 

the twelve

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
3,064
Reaction score
23
Points
25
Macam mana nak dapat member fanpage seramai tu ek? aku tgk ada yang cecah 10ribu. mcm pelik je.. padahal page tu tak aktif mana pun..
 

akukurt

Legendary Member
Joined
Feb 9, 2010
Messages
10,592
Reaction score
60
Points
120
buat page kutuk 2 alam... sure rmai...wkakaka
 

PinguSpy

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
kalau sapa yg rajin g la buat.. tapi url jgn kacau.. sebab aku nk buat mcm ni

facebook.com/nama_khas_yg_aku_nak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register