event management

  1. cili api

    Wanted Live Band & Emcee Untuk Dinner

    Salam Cgrian, Actually company saya nak buat dinner 30/12 kat hotel shah alam, so saya memohon jasa baik tuan puan untuk memberikan cadangan dan contact no live band & Emcee yg pernah membuat persembahan pada dinner tuan puan atau entertainer yg boleh membuat dinner tu nanti meriah, menarik...
  2. tuksidang

    Wanted Quotation untuk Family Day 100 Orang Bulan 12 Ni

    Saya bercadang untuk mengadakan family day di PD atau Melaka untuk 100 org pada bulan 12 ni Pengisian lebih kurang begini : Sabtu 2ptg - Check in penginapan 3ptg - Ada perasmian 7mlm - Solat maghrib jemaah dan tazkirah 9mlm - BBQ dan pertandingan karaoke Ahad 8pg - Sarapan 9pg - Sukaneka Air...
  3. S

    Wanted Mencari Penyelaras Negeri, Daerah & Kawasan - Event Organiser - Bengkel Asas Aplikasi

    Mencari Penyelaras Negeri, Daerah & Kawasan - Event Organiser - Bengkel Asas Aplikasi Assalammualaikum WBT. Bismillahhirrahmannirrahim. Dengan penuh takzim saya mulakan thread ini. Pra pelancaran Bengkel Asas Aplikasi Vadcon seluruh negara. Hanya 3 jam setiap sessi Sesuai dari umur 10...
  4. A

    Wanted Minta Bantuan Pakar utK organize FUTSAL companY

    salam, saya ingin minta bantuan tentang nak organize futsal utk company. contoh 1 game berapa lama, n lain2. yg penting refree rasanya coz x boleh ambik sebarang org. buat masa ni, team belum tau berapa lagi. ingat nak buat di area subang or shah alam. ni ada training school kat subang ni...
  5. eboss

    Wanted Event management company diperlukan

    Sesiapa yg ada event management atau boleh uruskan program PELANCARAN VCD EDUCATION aku maka anda diperlukan. Anggaran kasar pelancaran pada awal bulan hadapan.
  6. kaweorepasirmas

    Freelancer - Events & Exhibitions, 3D Visual, Interior Design, Designer Graphics,3D Walkthru, Signage, Product & 3D Visualize

    Events & Exhibitions : 3D Visual : Interior Design : Graphics design : 3D Walkthru : Signage Design : Product Design : 3D Visualize
  7. A

    Wanted Company event management with mof/bumiputera diperlukan dgn segera!!!!

    smekom aku dengan urgentnya tengah cari pada memana kampeni event yg complete dgn siji mof utk handle satu job. detail yang ringkas....event berlangsung pd 6 hb jun...takyah sakit kepala nak pikir konsep atau apa saja pasal semua aku dah prepare. Job dari kementerian......(toot) mana buleh...
  8. J

    Wanted Even organizer - nak cari tempat perjumpaan

    salam semua. sebagaimana yg diiklankan di atas, maka dgn ini saya ingin bertanya kpd sesiapa yg ada menyediakan tempat utk disewa bagi perjumpaan yg akn saya adakan utk part time customer service yg saya iklankan.:D hari yg nak guna ialah pada hari ahad malam jam 9.30 pm ( esok @ ari ni ):D @...
  9. KilangCetak

    To Sell Menyediakan servis printing & event organizing

    :D salam semua.... kami azcreative berdaftar ngn SSM...kami sedia melayan anda dalam hal2 printing dan event organizing... contoh printing: k...kalau ade leh tgk signature di bawah...:D
Top
Log in Register