Wanted Even organizer - nak cari tempat perjumpaan

CG Sponsors




jebatderhaka77

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
2,712
Reaction score
6
Points
25
salam semua. sebagaimana yg diiklankan di atas, maka dgn ini saya ingin bertanya kpd sesiapa yg ada menyediakan tempat utk disewa bagi perjumpaan yg akn saya adakan utk part time customer service yg saya iklankan.:D

hari yg nak guna ialah pada hari ahad malam jam 9.30 pm ( esok @ ari ni ):D @ hari isnin siang pd jam 5 pm.

mula2 ingat nak sewa hotel, tapi fikir2 offer dulu kat warga cg kalau ade yg buat service ni boleh bagi duit kat die dari sewa hotel.:D

so sesape yg ade buat service ni boleh hantar price @ quo. kpd saya melalui pm. please stated juga room condition sekali thanx.

saya akn menginap di pantai dalam. so kalau boleh yg mana lebih dekat ngan area tu. tq:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

eizlien_82

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
3,367
Reaction score
52
Points
30
oh bro..hang nak cari temapt rupernya dulu..
tapi baper besar temapat diperlukan..meaning untuk brapa pax muat??
 

jebatderhaka77

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
2,712
Reaction score
6
Points
25
oh bro..hang nak cari temapt rupernya dulu..
tapi baper besar temapat diperlukan..meaning untuk brapa pax muat??
besar tak besar tu lebih kurang dlm 20 org ok kot. sbb ni utk perjumpaan dgn org yg part time. di sini akn diceritakan detail kerja n programnya sekali.

mula2 fikir nak buat kat hotel. tapi fikir2 balik baik advert dulu kat cg ni kot2 ade yg buat service ni. kalau takda den cdg jumpa kat kodai mattop je.:D boleh mkn2 drp bayar kat hotel semata2:D
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
kerja apa tu tuan??
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
kojo part time utk program den le.:D aku pun tak pernah sampai kat restoran mattop tu.:D sodap ke mkn kat situ.:D
sodapla.boleh tahan le.den nak cakap takleh.kono try sendri.:D:D
 

jebatderhaka77

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
2,712
Reaction score
6
Points
25
sapo ade buek service tempat perjumpaan kabo le kat den.:D boleh gak buat duit.:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register