Wanted Company event management with mof/bumiputera diperlukan dgn segera!!!!

CG Sponsors




abuyon

Junior Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
smekom


aku dengan urgentnya tengah cari pada memana kampeni event yg complete dgn siji mof utk handle satu job.

detail yang ringkas....event berlangsung pd 6 hb jun...takyah sakit kepala nak pikir konsep atau apa saja pasal semua aku dah prepare. Job dari kementerian......(toot) mana buleh cakap...klien aku ni:D
LO atas nama kampeni sedara/i dan sudah tentu lah duit akan dibayar terus dalam akaun sedara/i....so takyah kecoh takut kene kong ke...scam ke..semua secured.
aku terpaksa pecahkan LO utk keje ni pasal LO aku dah lebih limit...tu saje tujuan aku cari kampeni lain.

satu lagi detail penting....oleh kerana aku takut kene pau pasal aku tak kenal sedara/i...standby la beberapa ketul RM utk cover line...kui..kui..kui..

Tawaran ni sampai pkl 11.55 malam ni je...call aku terus 018-6686383 pastu dtg kat opis aku kat seri kembangan berserta sijil MOF....

esok terus proceed LO....
 
Sponsored Post

haziq07

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
May 29, 2009
Messages
123
Reaction score
0
Points
10
smekom


aku dengan urgentnya tengah cari pada memana kampeni event yg complete dgn siji mof utk handle satu job.

detail yang ringkas....event berlangsung pd 6 hb jun...takyah sakit kepala nak pikir konsep atau apa saja pasal semua aku dah prepare. Job dari kementerian......(toot) mana buleh cakap...klien aku ni:D
LO atas nama kampeni sedara/i dan sudah tentu lah duit akan dibayar terus dalam akaun sedara/i....so takyah kecoh takut kene kong ke...scam ke..semua secured.
aku terpaksa pecahkan LO utk keje ni pasal LO aku dah lebih limit...tu saje tujuan aku cari kampeni lain.

satu lagi detail penting....oleh kerana aku takut kene pau pasal aku tak kenal sedara/i...standby la beberapa ketul RM utk cover line...kui..kui..kui..

Tawaran ni sampai pkl 11.55 malam ni je...call aku terus 018-6686383 pastu dtg kat opis aku kat seri kembangan berserta sijil MOF....

esok terus proceed LO....
nk kod bidang apa?
 

haziq07

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
May 29, 2009
Messages
123
Reaction score
0
Points
10
bape harga job?
 

abuyon

Junior Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
bape harga job?
kalu aku cakap confeti je aku order 24 biji, pastu 3 org menteri datang....belon plak bebudak aku tiup sampai nak putus nafas...aku plak dah lebih 100 jam tak mandi....insyaallah job ni berbaloi....kalu rasa cam boleh buat dan cukup syarat...tepon aku pastu aku bagi alamat opis aku:D
 

haziq07

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
May 29, 2009
Messages
123
Reaction score
0
Points
10
itula.aku nk tau kod bidang keje tu dulu. nanti tk cukup syarat plak
 

haziq07

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
May 29, 2009
Messages
123
Reaction score
0
Points
10
tt ni diam jer. event kat mn?
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
call jelah , kan tt dh bg no fon tu
 

haziq07

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
May 29, 2009
Messages
123
Reaction score
0
Points
10
nk call tu bukan masalah, tapi apa2pun kena due diligent dulu. bukan main hentam kerono jer. kalau dah semua angkat talipon bungkuslah CG
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
bnda ni urgent, tu pun kalau serius nak
psl tu mmg kena call
 

abuyon

Junior Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
teeeetttt....job dah di award pd orng yg berani keluo duit 20 sen utk bil henpon dan rm1.20 utk teh obeng aku....dia tak cakap banyak...aku je cakap banyak....dia bagi company profile...aku bagi offer letter....dia senyum...aku sengih...

6 haribulan kat dataran sejarah,ayer keroh dia akan berpeluh ketiak siap kan segala keje utk beberapa belas ribu yg tak la banyak sangat...tapi buleh la buat beli 2 bijik macbook pro...

time kasih pada yg reply....bro zul, mlam kang tolong aku pasang bunting kat merlimau... pastu kita gi dangdut....ade ke? kalu takdok kita lepak kat politeknik je sambil usya awek...ke guane?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register